Χωρίς ντροπή: Ο Κουρτάκης έβγαλε fake “γκάλοπ” ότι στην Κρήτη η ΝΔ… προηγείται 10 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ!

Μέρα απεργίας χθες και ο Κουρτάκης στα “Παραπολιτικά”, εκτός από απεργοσπάστης, έκανε και διακίνηση fake news, “παρουσιάζοντας”, την ώρα που οι Κρητικοί διαδήλωναν μαζικά στους δρόμους κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μια “δημοσκόπηση” σύμφωνα με την οποία η ΝΔ στην Κρήτη είναι… μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα 10%!

Διαβάζοντας όμως το κείμενο δεν παρουσιάζει καμιά δημοσκόπηση (ούτε στημένη δεν μπορούσε να δίνει “κεφάλι” στη ΝΔ στην Κρήτη και μάλιστα 10 μονάδες!), παρά μόνο ένα σχόλιο – ευχολόγιο βγαλμένο μέσα από την πετσολίστα, υπέρ ΝΔ και Μητσοτακέικου!

Αυτά είναι τα “μέσα” που μας “ενημερώνουν”…

Διαβάστε και… εκνευριστείτε!

Γκάλοπ έκπληξη στην Κρήτη – Πόσο προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ – Πως αξιολογείται η Μπακογιάννη

Στην δημοσκόπηση οι κρητικοί αξιολογούν την βουλευτή Χανίων και πρώην υπουργό με πολύ υψηλά ποσοστά θετικών γνωμών, κατατάσσοντάς την πρώτη

Η κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες δημοσκοπήσεις δεν είναι είδηση. Είναι όμως είδηση και ιδιαίτερα σημαντική για την απήχηση της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά το γεγονός ότι σε δημοσκόπηση που έγινε σε ολόκληρη την Κρήτη το κυβερνών κόμμα προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ περί τις 10 μονάδες. Στο πάλαι ποτέ «πράσινο νησί» η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει κερδίσει πόντους το τελευταίο διάστημα που του εξασφάλισαν τώρα την δημοσκοπική πρωτιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, κάτι που η κεντροδεξιά παράταξη δεν έχει ξαναπετύχει. Την αποδοχή τους στην «γαλάζια» κυβέρνηση έδειξαν οι Κρητικοί και κατά την παρουσία του ΒΟΑΚ που είναι ένα εμβληματικό έργο για την ανάπτυξη και την ασφάλεια του νησιού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στην ίδια δημοσκόπηση οι κρητικοί αξιολογούν την βουλευτή Χανίων και πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη με πολύ υψηλά ποσοστά θετικών γνωμών, κατατάσσοντάς την πρώτη. Άλλωστε, όσοι ξέρουν καλά τα τεκταινόμενα, λένε ότι στη μεγαλόνησο η βουλευτής της ΝΔ από την ημέρα της εκλογής της κεντροδεξιάς παράταξης στην κυβέρνηση δουλεύει για να ξεμπλοκάρουν γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και να προχωρήσουν οι μελέτες, ώστε να ξεκινήσει και το έργο του BOAK όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χωρίς ντροπή: Ο Κουρτάκης έβγαλε fake “γκάλοπ” ότι στην Κρήτη η ΝΔ… προηγείται 10 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ!”

  1. πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα...

    Για να ξέρουν όλοι περί τίνος πρόκειται και τι φασισμός επικρατεί, απειλούν εδώ στο Ηράκλειο να απελάσουν (!) άμεσα πατέρα 11χρονου παιδιού με μητέρα ελληνίδα και μάλιστα χωρίς να χρωστάει τίποτα. Απλά θέλουν να δημιουργήσουν περαιτέρω δυσκολίες σε μία μικρή οικογένεια που έχει ήδη περάσει πάρα πολλά και κατάφερε να επανενωθεί κόντρα στην αναλγησία και την απανθρωπιά των “αρμοδίων”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί