Αλέξης Τσίπρας: Ο κόσμος της εργασίας θα δώσει ρεπό διαρκείας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Στη συγκέντρωση της Αθήνας είναι παρών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Για χάρη μιας μικρής ελίτ επιχειρηματιών βάζει στο στόχαστρο τον κόσμο της εργασίας, νομοθετεί περισσότερες ώρες δουλειάς, μικρότερο μισθό, νομοθετεί να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με ρεπό. Ο κόσμος της εργασίας όμως είναι που θα δώσει ρεπό διαρκείας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, στον κ. Μητσοτάκη και στους υπουργούς του» δήλωσε από την πλατεία Κλαυθμώνος ο Αλέξης Τσίπρας.

( Η ανάρτηση για την απεργία γίνεται, εν μέσω απεργιακής κινητοποίησης και των ΜΜΕ, με άδεια των ενώσεων που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης).

Δείτε επίσης:
Ξεσηκωμός σε όλη τη χώρα κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου- Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις (φωτο- βιντεο)

Μεγάλες συγκεντρώσεις στην Κρήτη κατά του εργασιακού μεσαίωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη (φωτο -συνεχής ανανέωση)

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αλέξης Τσίπρας: Ο κόσμος της εργασίας θα δώσει ρεπό διαρκείας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη”

  1. Δήμος Σθένης

    Ο ΛΑΟΣ κάποτε πρέπει να δώσει όχι ρεπό, αλλά την παντελή απόλυση στον κάθε πολιτικό απατεώνα που πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο και δεν είναι μόνος ο Μητσοτάκης.
    Επίσης – κι αυτό είναι το πιο σημαντικό – να απολύσει δια παντός και τον κάθε μελλοντικό πολιτικό απατεώνα που προετοιμάζουν οι πολιτικές οικογένειες , κάθε κυβερνητικό λαμόγιο και σφουγκοκωλάριο, γλειψιματία και λαοπλάνο και ονειρεύεται θώκους και “μεσιιλίκια”. Κι αυτό μπορεί άνετα να το πετύχει – την εξυπνάδα την έχει, η τόλμη του λείπει η αυτοπεποίθηση και η απόφαση – για να γλιτώσει μια και καλή από τα τσιμπούρια που του έχουν καθίσει κι ετοιμάζονται να του ξανακαθίσουν στο σβέρκο, κοροϊδεύοντάς τον συστηματικά και αναίσχυντα.
    Μπορεί “του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν να μην υποφέρει” όπως λένε οι ανόητοι και οι αδαείς, (τους ζυγούς και τα αλέτρια του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, της Γερμανίας, των Μνημονίων, του ΔΝΤ και άλλων μια χαρά τα έχει ζευτεί και μάλιστα με τη χαρά του εκόντος σκλάβου), αλλά σίγουρα ανέχεται και χαϊδεύει και τα λογής – λογής ντόπια τσιμπούρια και ακάρεα και “(ν)ταβάνους” που του έχουν θρονιαστεί από χρόνια στο σβέρκο και πίνουν το αίμα του!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί