«Θα απαντήσει για τα φέσια του ο Μητσοτάκης ή θα κρυφτεί σαν κοινός μπαταχτσής;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επανέρχεται και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις στη Βουλή μετά την επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα υπέρογκα χρέη της Νέας Δημοκρατίας ζητά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στον απόηχο της επίκαιρης ερώτησης προς τον πρωθυπουργό που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της διερωτάται αν «θα απαντήσει για τα φέσια στις τράπεζες ή θα κρυφτεί σαν κοινός μπαταχτσής ο κ. Μητσοτάκης;»

Όπως τονίζεται «η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Θόδωρος Σκυλακάκης στο παρελθόν αναφερόμενοι στα υπέρογκα χρέη της ΝΔ μιλούσαν για “ακραίο φαινόμενο διαπλοκής”, ενώ ο τελευταίος έκανε καμπάνια ισχυριζόμενος ότι “τα πήραν ενώ γνώριζαν ότι δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν”. Σήμερα και οι τρεις είναι βουλευτές και υπουργοί του κ. Μητσοτάκη, που το 2016 δήλωνε πως “βάζω σε τάξη τα οικονομικά της ΝΔ για να μπορέσω εν συνεχεία να βάλω σε τάξη και τα οικονομικά της χώρας”.

«Τελικά, σε 4 χρόνια αύξησε τα συνολικά χρέη της ΝΔ στις τράπεζες κατά 118 εκατ., φτάνοντας τα 342 εκατ. ευρώ» υπογραμμίζει με νόημα η Κουμουνδούρου.

«Θα έρθει στη Βουλή να απαντήσει για τα φέσια του στις τράπεζες ή θα κρυφτεί σαν κοινός μπαταχτσής, αφήνοντας το λογαριασμό να μεγαλώνει κάθε χρόνο και τους υπόλοιπους πολίτες να χάνουν ακόμα και τα σπίτια τους από μικροχρέη;» καταλήγει το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Θα απαντήσει για τα φέσια του ο Μητσοτάκης ή θα κρυφτεί σαν κοινός μπαταχτσής;»”

  1. Δήμος Σθένης

    Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΣΑ προσπαθεί να το “παίξει” γνωστή κολυμπήθρα για να ξεπλύνει τον κ. Μητσοτάκη. Τι θα πει “κοινός μπαταχτσής”; Κοινός μπαταχτσής ας πούμε είμαι εγώ – για να μην αναφέρω άλλο – που χρωστώ ως καμιά 50αριά χιλιάρικα. Από τα 50000 χιλιάρικα μέχρι τα εκατομμύρια της πέμπτης δεκάδας θεωρείσαι ένας φέρελπις αναπτυξιακός επενδυτής – επιχειρηματίας που χρειάζεσαι στήριξη. Από τα 50 εκατομμύρια και μέχρι την πρώτη εκατοντάδα θεωρείσαι στυλοβάτης της εθνικής οικονομίας .Πάνω από τα διακόσια είσαι ή Μητσοτάκης ή κόμμα εξουσίας και πάντα κύριος – στέλεχος της ανάπτυξης. εμείς πάντως στην κοινή μας γλώσσα τον λέμε μεγαλοαπατεώνα, αιματορουφήχτρα του λαού, βδέλλα και μεγαλομπαταχτσή κ. Τσίπρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί