Πένθος στα Ανώγεια: Έφυγε νωρίς η Ρίτσα Κουνάλη

Θλίψη σκόρπισε στα Ανώγεια η είδηση του θανάτου της Ελευθερίας (Ρίτσας) Κουνάλη- Βρέντζου (του Μαυρομάτη), σε ηλικία μόλις 47 ετών. Η κηδεία της έγινε σήμερα στο Καβροχώρι Ηρακλείου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Η τελετή έγινε σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Η σορός βρισκόταν στον Ιερό Ναό στις 11 π.μ. Η ταφή της έγινε στο Καβροχώρι.

H αγαπητή Ρίτσα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, τους τελευταίους μήνες, αλλά νικήθηκε. Ήταν εργαζόμενη για χρόνια στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Μια υπέροχη, χαμογελαστή, δραστήρια και δυναμική γυναίκα των Ανωγείων. Αφήνει πίσω της, τον σύζυγο της Σταύρο Βρέντζο και τα παιδιά της Ευαγγελία και Αργυρώ. Τον Δεκέμβριο του 2018 είχε χάσει και τον αγαπητό πατέρα της Βασίλη Κουνάλη του Μαυρομάτη.

Ο θάνατος ενός τόσο νέου ανθρώπου, συγκλονίζει για άλλη μια φορά τα Ανώγεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 

anogi.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πένθος στα Ανώγεια: Έφυγε νωρίς η Ρίτσα Κουνάλη”

  1. θάνατος στους υποκριτές που στερούν τις γυναίκες από την υγεία και την αξιοπρέπεια

    Θυμώνω όταν πεθαίνει μια νέα γυναίκα από καρκίνο, γιατί ξέρω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η πρόληψη είναι το παν. Μια φορά θυμάμαι ήμουν με μια πενηντάχρονη φίλη μου από τη Ρωσία, έξω από την Παναγίτσα. Και τη ρώτησα “εσύ κάνεις τσεκ απ”. Όχι βέβαια, γιατί κοστίζει. Ή πληρώνεις αδρά σε ιδιώτες ή περιμένεις αιώνες για νοσοκομείο. Κατά τα άλλα υπάρχουν φιλάνθρωπες πλούσιες κυρίες (βλ. Καράτζη) που κάνουν δωρεά μηχανήματα και η Περιφέρεια επίσης κάνει δωρεάν μαστογραφίες σε τροχόσπιτο και εντάξει.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί