Συγχαρητήρια κατόπιν εορτής από τον Αδ. Γεωργιάδη και στον Λ. Κρέτσο, μετά τον Καρανίκα (Βίντεο)

«Αφού λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήργησε τα Χριστούγεννα και τον σταυρό από την σημαία, αφού τελικά η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή, αφού “ο μπάφος” τελικά είναι καλή επένδυση, τελικά είναι καλά και τα κίνητρα που έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ στις κινηματογραφικές παραγωγές. Πολιτικοί απατεώνες»

Κρίση… αλήθειας φαίνεται να έχει πάθει το τελευταίο διάστημα ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος μετά την περίπτωση Καρανίκα, έρχεται να αναγνωρίσει το έργο ενός υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: του Λευτέρη Κρέτσου.

Το πρωί της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναγνώρισε «από εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας  νόμος για την προσέλκυση τουριστικών παραγωγών» είπε και συνέχισε: «αυτή είναι η φύση μου, δεν κρύβω ποτέ τι έχουν κάνει οι προηγούμενοι», ανέφερε ο Άδωνης και υποστήριξε πως με τον Κυρ. Πιερρακάκη τον βελτίωσαν.

Το σχετικό απόσπασμα ανάρτησε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στο Twitter γράφοντας: «Αφού λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήργησε τα Χριστούγεννα και τον σταυρό από την σημαία, αφού τελικά η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή, αφού “ο μπάφος” τελικά είναι καλή επένδυση, τελικά είναι καλά και τα κίνητρα που έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ στις κινηματογραφικές παραγωγές. Πολιτικοί απατεώνες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί