Ένα μοναδικό διήμερο διοργανώνουν οι «Δρόμοι Ζωής»

Σαμαριά – Ελυγιά – Μάρμαρα – Λουτρό – Σφακιά

Ένα μοναδικό διήμερο απόλαυσης σε Σαμαριά – Ελυγιά – Μάρμαρα – Λουτρό – Σφακιά διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου οι «Δρόμοι Ζωής».

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
 
Το καλοκαίρι ξεκινάει με επίσκεψη στο πιο διάσημο, επιβλητικό μα και όμορφο φαράγγι της χώρας. Επισκεπτόμαστε γνωρίζουμε και περπατάμε στον εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς.
Το απόλυτο φαράγγι !!
Κύρια κατοικία του αίγαγρου (κρι κρι) με πυκνό δάσος και τρεχούμενα νερά στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής , να συνθέτουν σκηνικό απαράμιλλου κάλους.
Με αρκετά σημεία ξεκούρασης, ο μέσος όρος ολοκλήρωσης της πορείας θα κυμανθεί μεταξύ 5:30 και 6:30 ωρών με μέγιστο χρόνο διέλευσης στην διάθεση μας τις 8 ώρες.

Δείτε εδώ: https://youtu.be/RTFGXIMXKEA

Επιστροφή μέσω Λουτρού και χώρας Σφακίων με πλοίο.
Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα), ημέρα Κυριακή 13/06/2021 στις 06:00 για το μονοήμερο.
Παράλληλα  θα υπάρχει και το 2ήμερο γκρούπ μας, το οποίο θα αναχωρήσει το πρωινό του Σαββάτου στις 08:00, έχοντας όλο τον χρόνο στην διάθεση του, τόσο για διάσχιση του φαραγγιού, όσο και για ξεκούραση και μπάνιο στην Αγία Ρουμέλη, αφού δεν θα υπάρχει το άγχος της αναχώρησης του πλοίου. Πολύ και καλό φαγητό, στο ξενοδοχείο μας, θα ολοκληρώσει την πρώτη μέρα. Η δεύτερη μέρα θα είναι αφιερωμένη σε ξεκούραση και μπάνιο (για όσους το επιθυμούν), αλλά και σε διάσχιση τμήματος του νότιου Ε4 (Ελυγιά – Άγιος Πάυλος – Μάρμαρα – Λουτρό – Σφακιά).
Σημειώστε :
1) εντυπωσιακή, όμορφη, άγρια κρητική φύση, στην καλύτερη της στιγμή
2) Φαγητό με πρώτες ύλες και τέχνη, αντάξια της Χανιώτικης παράδοσης
3) Περιήγηση με τους Δρόμους Ζωής, την ομάδα που σας γνωρίζει τον τόπο μας, μέσα από την προοπτική του περπατήματος…  

Αναχώρηση  από την Εθνική Αντιστάσεως χαμηλά – έναντι κυκλικού κτιρίου τραπέζης Πειραιώς – στο λιμάνι, Σάββατο στις 08:00 (προσοχή αυτό για το 2ημερο).
 
Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00 <=> 21:00.
Θυμίζουμε ότι κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών  γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί,  δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  
επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.
Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ανακοινώνονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί