“Μνήμες σκοτεινών εποχών…”

«Μια μοναρχία που έδιωξε ο λαός συγχαίρει την άλλη που ψήφισε ξανά ο λαός..», ήταν το σκωπτικό σχόλιο του Παύλου Πολάκη με αφορμή την επίσκεψη της «βασίλισσας Σοφίας» της Ισπανίας στην Ελλάδα και την συνάντησή της με τον έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο  Μητσοτάκη.

«Ξυπνούν μνήμες σκοτεινών εποχών της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας και προβάλλεται μέλλον ολιγαρχικού πισωγυρίσματος στην εποχή των «γαλαζοαίματων» ζόμπι», προσθέτει εύστοχα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Πολάκη

«Η μια ΜΟΝΑΡΧΙΑ (που έδιωξε ο λαός) συγχαίρει την άλλη (που ψήφισε ξανά ο λαός….)

Το ερώτημα είναι αν η «βασίλισσα Σοφία» απλά ευχαριστεί τον υιό Μητσοτάκη για τα κοντέινερ που έβγαλε από το Τατόι και για το «unfair” που είπε ο πατέρας Μητσοτάκης ή ετοιμάζεται και καμία «συνεργασία» και προλειαίνει το έδαφος ;;;;;

Είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο ξυπνούν μνήμες σκοτεινών εποχών της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας και προβάλλεται μέλλον ολιγαρχικού πισωγυρίσματος στην εποχή των «γαλαζοαίματων» ΖΟΜΠΙ

Τελικά φιλελευθερισμός και Βασιλομοναρχια ένας Μητσοτάκης δρόμος….

ΥΓ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕΞΗ…Οι μεν δεν θα βγείτε, οι δε θα ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ,στο ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!! Δεν θα τριτώσει το κακό!!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί