Τρία τροχαία με διαφορά λίγης ώρας στην Κρήτη – Το ένα με εγκλωβισμό (Φωτο)

Δύο άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο

Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας, εκω των οποίων τα δύο στα Χανιά και το άλλο στο Ρέθυμνο, σήμερα Παρασκευή.

Το ένα από αυτά, έγινε στην οδό Ακρωτηρίου στα Χανιά, όταν ένα Ι.Χ. όχημα διέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε παρακείμενο δέντρο, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα.

Το δεύτερο ατύχημα, συνέβη στην οδό Μουντάκη, στο οποίο όμως τραυματίστηκε ένα άτομο σύμφωνα με τις πληροφορίες του kriti360.gr και χρειάσθηκε να παραληφθεί από ασθενοφόρο, προκειμένου να διακομισθεί το άτομο που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου οδηγός που προσέκρουσε σε μηχάνημα έργων

Τροχαίο όμως σημειώθηκε και στο Ρέθυμνο, στο οποίο νεαρός οδηγός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε μηχάνημα έργων που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή.

Σύμφωνα με το rethnea.gr, ο οδηγός κατέληξε σε χαντάκι και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ τα αίτια και τις συνθήκες διερευνά η Τροχαία Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί