Ισοπαλία για την Εθνική στο φιλικό κόντρα στο Βέλγιο

Η Εθνική Ομάδα αισθητά βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο απέσπασε ισοπαλία από το Βέλγιο (1-1), το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης της FIFA, και προετοιμάζεται για τα τελικά του Euro.

Η «γαλανόλευκη» μπήκε καλά στο φιλικό παιχνίδι και έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 10λεπτο. Στο 3’ ο Μασούρας δεν νίκησε τον Μινιολέ όταν βρέθηκε απέναντι του και στο 10’ ο Βέλγος γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του Μπακασέτα.

Στο 14’ ο Λουκάκου βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Βλαχοδήμο, σούταρε, αλλά ο Ελληνας «άσος» αποσόβησε τον κίνδυνο.

Το σκορ άνοιξε στο 20’. Ο Παυλίδης «πούλησε» την μπάλα, ο Τ. Αζάρ την άλλαξε με τον Καράσκο, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ εκτέλεσε τον Βλαχοδήμο για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 36’. Ο Ντοκού σέντραρε από δεξιά, ο Λουκάκου άφησε με ωραία προσποίηση για τον Τ. Αζάρ ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση και η μπάλα «κατέληξε» στη δεξιά κάθετη δοκό του Βλαχοδήμου

Στο 61’ ο Μασούρας βρέθηκε πάλι φάτσα με τον Μινιολέ και πάλι δεν τον νίκησε.

Η Εθνική ισοφάρισε στο 66’. Ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Τζαβέλας πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε (1-1).

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ (90’ Σελς), Αλντερβάιρελντ (82’ Τίλεμανς), Ντεναγιέ, Μπογιατά, Μενιέ, Ντεντόνκερ, Πρατ, Τ. Αζάρ (74’ Τσαντλί), Ντοκού (46’ Μέρτενς), Λουκάκου (46’ Μπατσουαγί), Καράσκο (74’ Καστάνιε).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (81’ Σάλιακας), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (60’ Πέλκας), Μπουχαλάκης (69’ Ζέκα), Γαλανόπουλος (69’ Σιώπης), Γιαννούλης, Μπακασέτας (81’ Μάνταλος), Μασούρας, Παυλίδης (60’ Πέλκας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί