Έγκλημα – Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε ξένο DNA στα νύχια της Καρολάιν – Ζητείται το πτυχίο της ψυχολόγου

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητά από την Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία αναφέρεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν, να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της, καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την έρευνα, δεν βρέθηκε DNA από πιθανή πάλη με τους δράστες στα νύχια της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε δίπλα στο 10 μηνών παιδί της. Την ίδια ώρα, δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των δραστών αν και ερευνήθηκαν βίντεο ασφαλείας από τη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun, οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά ταυτόχρονα,  ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον «γρίφο του εγκλήματος».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Δημοσθένης Πάκος,  είπε πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί από την δολοφονία αυτή, ωστόσο δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην αστυνομία», ανέφερε.

Σε ερώτηση τι ενδεχομένως δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ως προς τη συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες, ο Δημ. Πάκος απάντησε το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία και πως θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, «δεμένος» ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.

Εξελίξεις με την ψυχολόγο της Καρολάιν

Την ίδια στιγμή, να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ζητεί ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων από την Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία αναφέρεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν.

Ακολουθεί η επιστολή που της έστειλε το Δ.Σ. του συλλόγου

Θέμα: “Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους”.

κα Μυλωνοπούλου,

Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους.

Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμους 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος.

Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί