“Kyriakos delendus est” (Ο Κυριάκος πρέπει να καταστραφεί)! – Το δεξιό antinews τελειώνει τον Κ. Μητσοτάκη!

Σε ένα άρθρο-χαστούκι αλλά και απάντηση σε μομφές “αρίστων” που έβαλαν “τα γνωστά-‘αγνωστα νεοφιλελεύθερα αδέλφια να υπερασπιστούν τη χαμένη τιμή του μητσοτακικού καθεστώτος”, το antinews απαντά, όπως λέει στις μομφές ότι “εκτός της καταγγελτικής αρθρογραφίας δεν προτείνουμε κάποια λύση για να σηκώσει κεφάλι η Ελλάδα”.

Συγκεκριμένα γράφει:

“Εφόσον ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνου (αν και δεν είναι δουλειά των δημοσιογράφων να προτείνουν λύσεις), θα υποστείτε τις συνέπειες, αγαπητοί σφουγγοκωλάριοι του μητσοτακισμού.

Μην αγχώνεστε ωστόσο, δεν σκοπεύουμε να σας κουράσουμε με… ατέλειωτα – ανούσια σεντόνια, όπως κάνετε εσείς κατά κόρον.

Η πρόταση είναι λιτή και περιεκτική.

Kyriakos delendus est (παραφθορά του Carthago delenda est [η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί] – Κάτων κατά Καρχηδονίων και τα συναφή).

Σοκαριστήκατε τρολάκια μου;

Ζοριστήκατε μήπως με την αλήθεια;

Η οποία δεν είναι υποκειμενική όπως θα σπεύσετε να πείτε, αλλά αντικειμενική.

Και αποτυπώνεται έκδηλα τόσο στο πρόσφατο ευρωβαρόμετρο όσο και στην οργή του λαού που εκφράζεται κατά του… Μωυσή στο ανέλεγκτο -ευτυχώς- διαδίκτυο.

To όποιο προσπαθείτε να φιμώσετε χαρακτηρίζοντας κάθε ανεξάρτητη φωνή… ψεκασμένη και ανόητη, μέσω των βδελυρών κονδυλοφόρων που χρηματοδοτεί το αφεντικό σας.

Εξ ου και το… Kyriakos delenda est.

Δεν προέκυψε τυχαία.

Θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, όταν αποφασίσετε να πατήσετε το εκλογικό κουμπί.

Είτε πρόωρα, είτε κανονικά”.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι “έχει να πέσει…φούμο στην κάλπη” γιατί ο κόσμος “θα πάρει εκδίκηση για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα προς υφαρπαγή της ψήφου του και τις μετέπειτα κωλοτούμπες”, όπως μεταξύ άλλων με τη Συμφωνία των Πρεσπών, την εργαλειοποίηση του κορονοϊού, “τον απύθμενο εθνομηδενισμό της Αγίας Οικογένειας που οδηγεί στον ακρωτηριασμό της εθνικής κυριαρχίας” και το “άνευ προηγουμένου βόλεμα ημετέρων, κλακαδόρων, αυλικών και λοιπών κολάκων και γλειφτών, οι οποίοι ενώ έχουν πέσει σαν τα λιγούρια πάνω στον κρατικό κορβανά του κουνάνε το δάχτυλο κατηγορώντας τον για ανευθυνότητα, ασυνειδησία, απειθαρχία, τεμπελιά, προς δημιουργία των απαραίτητων ενοχών για να διασφαλίσουν ότι δεν θα διακοπεί το φαγοπότι.

Καλά ξεμπερδέματα…”

ολόκληρο το άρθρο “Kyriakos delendus est” στο antinews.gr

thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί