«Προτεραιότητα η κάλυψη των αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου, αλλά και η αξιοποίηση της έκτασης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας»

Συναντήσεις του Σ. Βαρδάκη στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ενημερωτική συνάντηση στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, με τον Αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα, τον Προϊστάμενο Αερολιμενικών, Χρήστο Ρέππα, τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Υ.Π.Α. Βαγγέλη Βιστάκη και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας Αεροδρομίου Ηρακλείου Μανόλη Μανωλάκη, αλλά και εργαζόμενους.

Ο κ. Βαρδάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το επικείμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο, όπως τόνισε, καταργεί κάθε έννοια δικαίου και άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων, κυρίαρχα των οποίων είναι η έλλειψη τεχνικού προσωπικού, αλλά και η χρηματοδότηση για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου.

Όπως δήλωσε ο κ. Βαρδάκης: «Πρέπει και οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να μην περάσει το εργασιακό νομοσχέδιο που μας γυρνά 100 χρόνια πίσω. Θα είμαι δίπλα σας για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία θα θέσω σε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό την ερχόμενη εβδομάδα».

Τέλος, ο κ. Βαρδάκης σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με τον Δήμο, την Περιφέρεια και τους φορείς, για τον σχεδιασμό της αξιοποίησης του «Ν. Καζαντζάκης» προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί