Εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ για την 47χρονη που νοσηλευόταν με παρενέργειες του AstraZeneca

Ωστόσο, η περιπέτειά της δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα χρειαστεί μία περίοδο αποκατάστασης

Καλύτερη είναι η κατάσταση της 47χρονης στην Κρήτη που νοσηλεύτηκε με θρόμβωση για περισσότερο από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, μετά από τον εμβολιασμό ης με AstraZeneca. H γυναίκα πήρε εξιτήριο, ωστόσο η περιπέτειά της δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα χρειαστεί μία περίοδο αποκατάστασης.

Σημειώνεται ότι η 47χρονη γυναίκα από την Χερσόνησο, μητέρα δύο παιδιών, είχε κάνει στις 3 Μαΐου το εμβόλιο της AstraZeneca και στις 12/4 εισήχθη στο νοσοκομείο με ημιπάρεση στη δεξιά πλευρά και εγκεφαλικό.

Πηγαίνει καλύτερα αν και παραμένει το νευρολογικό πρόβλημα με την ομιλία της. Η οικογένεια της 47χρονης, όπως και η ίδια, υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν όταν εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Τι αναφέρει η κόρη της 47χρονης

«Θα πάρουμε εξιτήριο, το αναμένουμε. Προς το παρόν γίνονται κάποιες εξετάσεις και μετά θα πάμε σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης. Είναι λίγο καλύτερα. Τώρα η κινητικότητα της, η ομιλία της είναι σταθερά. Την πρώτη φορά φαινόταν ότι έχει πλήρη παράλυση.

Τώρα το χέρι δεν το κουνάει καθόλου, κουνάει ελάχιστα το πόδι. Δεν μιλάει καθόλου. Μπορεί να σφίξει το χέρια να κλείσει τα μάτια. Να της πω κάτι και να της πω “κλείσε τα μάτια να για μου πεις ναι και να τα κλείσει ή ας πούμε κλείσε τα μάτια αν πονάς. Δεν ξέρουμε πόσο. Μας έχουν προϊδεάσει ότι μπορεί να χρειαστούν ακόμα και πέντε μήνες, πράγμα που δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να το υποστηρίξουμε (οικονομικά) θα δούμε», είπε η κόρη της μιλώντας στο MEGA.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί