Χ. Μαμουλάκης: Παρουσιάζουν τη ναρκοθέτηση του έργου του αεροδρομίου Καστελλίου, ως «μεγάλη επιτυχία»!

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη αναφορικά με την κυνική παραδοχή του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών για το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για το μέλλον του Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Από τον Νοέμβριο του 2019 ζητάω να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία, αλλά και το Κοινοβούλιο, τους όρους της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων – ΕΤΕπ, σύμβαση με την οποία συνδέεται η χρηματοδότηση του νέου αεροδρομίου Καστελλίου με την αξιοποίηση του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης». Μια δανειοδότηση που είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, αλλά κατάφερε η Κυβέρνηση της ΝΔ να την μετατρέψει σε σύμβαση ναρκοθέτησης της ομαλής ροής χρηματοδότησης του νέου αεροδρομίου. Και παρά το ότι μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμία απάντηση από την Κυβέρνηση, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών υπερηφανεύεται για αυτήν ακριβώς, την επί τω χείρω τροποποίηση, παρουσιάζοντας την απειλή της χρηματοδότησης ως μεγάλη επιτυχία του! Κάτι τέτοιο, μόνο από μια κυβέρνηση ΝΔ θα μπορούσε να συμβεί.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί