Συλλήψεις για κλοπές σε Ηράκλειο και Χανιά

Δυο άτομα συνελήφθησαν σε Ηράκλειο και Χανιά για κλοπές.

Στο Ηράκλειο συνελήφθη χθες (29.05.2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθές (29.05.2021) το μεσημέρι ο ανωτέρω ημεδαπός αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.721 ευρώ.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι την 27.05.2021 στο Ηράκλειο, ο ημεδαπός είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές από εργαζόμενες σε επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Στα Χανιά συνελήφθη προχθές (28.05.2021) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (2.05.2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου άγνωστος δράστης αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι αλλοδαπός διέπραξε την κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Αφαιρεθέν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μέρος προσωπικών αντικειμένων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί