Η Μαρέβα του Μητσοτάκη πίσω από την απρέπεια του οίκου Dior στην Ακρόπολη

Πως συνδέονται όλα. Στις 16 του περασμένου Δεκεμβρίου το Documento αποκάλυψε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, μετά τις γκαζιές στην Πάρνηθα, βρέθηκε και στην Καλαμάτα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του οίκου Dior, σπάζοντας το lock down, με ειδική άδεια Χαρδαλιά όπως είπαν τότε.

Πεντέμισι μήνες μετά το…παζλ ολοκληρώθηκε. Το ΚΑΣ άναψε το πράσινο φως για να κάνει σόου και φωτογράφιση μόδας στην Ακρόπολη και άλλους αρχαιολογικούς χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρέβα είχε συνοδεύσει τα στελέχη του οίκου μόδας Dior, τα οποία επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Καρέλια».

Στα τοπικά ΜΜΕ αναφερόταν ότι τα στελέχη του μεγάλου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή “Βικτωρία Γ. Καρέλια”, καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Σε απάντησή τους τότε στα σχόλια για την παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη έλεγαν:

«H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία. Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!» (Πηγή: ethnos.gr)

Λίγους μήνες μετά, όλα πήραν το δρόμο τους…

Πηγή: documentonews.gr , thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί