«Μετά από δύο χρόνια απραξίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόσθεσε στον ΒΟΑΚ μόνο διόδια και καθυστέρηση»

Η δήλωση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν. ​Παππά για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ

Εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου της κυβέρνησης για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Σάββατο. Ομιλητής ήταν ο πρωθυπουργός και την ομιλία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδω:

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. «Μετά από δύο χρόνια απραξίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόσθεσε στον ΒΟΑΚ μόνο διόδια και καθυστέρηση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: BOAK: Χωρίς ντροπή, κοροϊδεύουν τους Κρητικούς – Στην Κρήτη ο Κ. Μητσοτάκης για να παρουσιάσει το σχέδιο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ
Στ. Αρναουτάκης: Ιστορική μέρα η σημερινή για την Κρήτη
Στην παρουσίαση του ΒΟΑΚ από τον πρωθυπουργό ο Β. Λαμπρινός

Αναλυτικότερα η δήλωσή του:

Οι σημερινές εξαγγελίες Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ αποτελούν προσβολή στη νοημοσύνη του κρητικού λαού.

Η Κρήτη βίωσε δύο χρόνια απραξίας, δύο χρόνια παλινωδιών.

Επί δύο χρόνια δεν έχει πέσει ούτε χαλίκι.

Και τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιστρέφει στη χάραξη και τις διαδικασίες που είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 

Το μόνο νέο που εισέφερε ήταν καθυστέρηση και διόδια.

Ντροπή και μόνο ντροπή.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Μετά από δύο χρόνια απραξίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόσθεσε στον ΒΟΑΚ μόνο διόδια και καθυστέρηση»”

  1. Δημος Σθένης

    Μια παράσταση “Καραγκιόζ χωρίς μπερντέ”! Συνηθισμένα πράματα. Κρίμα που δεν ζει ο Καραγκιόζης (έχει κι αυτός κατακάτσει στον καναπέ του) να ρίξει δυο σφαλιάρες στον Χατζατζάρη του έτσι για να βγάλει και το άχτι του. Τόσα χρόνια “καναπεδιασμένος” (του ρίχνουνε τώρα και τη φούντα γιατί δεν αρκεί το καθημερινό πιπίλισμα του μυαλού από τους παπαγάλους, παπαγαλάκια, κουρούνες και τα διάφορα σερπετά κι έχει χαζέψει!) μόνο ακούει τον Χατζατζάρη (τον κάθε γλειψιματία του …Πασά – ΝΑΤΟΕΕ) και νομίζει ότι λέει σαχλαμάρες. Γιατί αλήθεια κάθε του ενέργεια μόνο ως σαχλαμάρα ακούγεται, ως και είναι. Σαχλαμάρα, εγκληματικά αντιλαϊκή! Το τραγικό είναι πως λέγε-λέγε συνηθίζει και ο Καραγκιόζης στον καναπέ του τη σαχλαμάρα και μετά το γέλιο και το κοροϊδιλίκι αφήνει το Χατζατζάρη να εκτελεί τις εντολές του Πασά κι ύστερα τάχα πέφτει απ’ τα σύννεφα! Τον στηρίζουν μια σειρά ποντίκια και λινάτσες (επιτελείο +κλακαδόροι) κι ένας Βεληγκέκας (Χρυσοχοΐδης) με ένα στρατό βεληγκεκόπουλα (τα χρυσά του!!!) που …σπέρνουν μυαλά στο ..φιλοθεάμον κοινό. Μόνο ένας Σπαθάρης ή Σπυρόπουλος λείπει για να συνθέσει το νέο έργο… Ίσως μια τέτοια κωμωδία χρειάζεται να γραφτεί για όλους τους “κραγκιοζοποιημένους”. Ίσως όμως να μην επιχειρεί κανείς να το γράψει, επειδή τα τεκταινόμενα τελικά δεν συνθέτουν κωμωδία, αλλά είναι η τραγωδία μας!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί