Έκανε… διάλειμμα στο διήμερό του για να ανακοινώσει με φιέστα το… σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΒΟΑΚ, αλλά με διόδια!

Με μια ακόμα φιέστα, απ’ αυτές που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία δυο χρόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε από τα Χανιά ότι θα κάνει τον ΒΟΑΚ, όπως τον σχεδίασε η κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά θα βάλει και διόδια! Σε ένα διάλειμμα της διήμερης ξεκούρασής του (…) στην Κρήτη, ο κ. Μητσοτάκης μάς είπε ότι … έχει τη σιγουριά πως ο ΒΟΑΚ θα γίνει και, όπως είχε… δεσμευτεί, θα γίνει με διόδια!

Δείτε επίσης: BOAK: Χωρίς ντροπή, κοροϊδεύουν τους Κρητικούς – Στην Κρήτη ο Κ. Μητσοτάκης για να παρουσιάσει το σχέδιο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Τα διόδια ήταν και η μόνη δέσμευση του πρωθυπουργού, αφού κατά τα άλλα μίλησε για χρηματοδότηση που… θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει ο ίδιος.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στην ουσία το “σχέδιο της ΝΔ” για τον ΒΟΑΚ είναι ό,τι υλοποιούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με καθυστέρηση μάλιστα 2 ετών από τη σημερινή κυβέρνηση! Χαρακτηριστική είναι η αναφορά που έκανε ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής:

“Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διατήρησε την επιλογή για τμηματική δημοπράτηση του έργου – με Σύμβαση Παραχώρησης, ΣΔΙΤ και Δημόσιο έργο – με σεβασμό στη συνέχεια του κράτους. Αλλά και για να μη χαθεί και άλλος χρόνος και υπάρξουν επιπλέον δικαστικές εμπλοκές με την ακύρωση των δύο διαγωνισμών που είχαν ήδη ξεκινήσει”, είπε παραδεχόμενος ότι συνεχίζει ό,τι ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ν. Παππάς

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. «Μετά από δύο χρόνια απραξίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόσθεσε στον ΒΟΑΚ μόνο διόδια και καθυστέρηση», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα η δήλωσή του:

Οι σημερινές εξαγγελίες Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ αποτελούν προσβολή στη νοημοσύνη του κρητικού λαού.

Η Κρήτη βίωσε δύο χρόνια απραξίας, δύο χρόνια παλινωδιών.

Επί δύο χρόνια δεν έχει πέσει ούτε χαλίκι.

Και τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιστρέφει στη χάραξη και τις διαδικασίες που είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. 

Το μόνο νέο που εισέφερε ήταν καθυστέρηση και διόδια.

Ντροπή και μόνο ντροπή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί