«Γαλάζιος» συνδικαλιστής ο… αυθόρμητος κόλακας της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς (Βίντεο)

Ο… αμερόληπτος «γαλάζιος» συνδικαλιστής που έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης είναι πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής και επικεφαλής του «γαλάζιου» συνδυασμού, Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων

Πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής και επικεφαλής του «γαλάζιου» συνδυασμού, Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων, αποδείχτηκε ο… αυθόρμητος κόλακας της κυβέρνησης που παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ για τους εμβολιασμούς. «Κάντε τον σποτ αυτόν τον κύριο!» είπε κατενθουσιασμένος ο Δημήτρης Οικονόμου. Η απίστευτη απάντηση του συνδικαλιστή στο documentonews.gr.

«Εγώ το έκανα χθες. Έχω κάνει το Astrazeneca και τις δύο δόσεις» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής, Γιάννης Σιαμπάνης, με τον Δ. Οικονόμου να σχολιάζει από το στούντιο: «Ορίστε σοβαρός άνθρωπος!».

Ο Γιάννης Σιαμπάνης στη Γιορτή του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής για την 25η Μαρτίου το 2017 / Eurokinissi

Εν συνεχεία, ο… αμερόληπτος «γαλάζιος» συνδικαλιστής έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης, λέγοντας με χαρακτηριστική παραστατικότητα: «Πολύ καλά. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Άψογα όλα, μπράβο. Συγχαρητήρια».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του από τα εγκωμιαστικά σχόλια του… ανυποψίαστου πολίτη προς την κυβέρνηση και ανέφερε δις: «Κάντε τον σποτ αυτόν τον κύριο!».

Δείτε το βίντεο:

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον κ. Σιαμπάνη και τον ρώτησε γιατί παρέβλεψε τη συνδικαλιστική του ιδιότητα όταν παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, ο πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής μας απάντησε: «Κάνετε λάθος!» και μας έκλεισε απευθείας το τηλέφωνο. Για κακή του τύχη, το τηλέφωνό του είναι στη διάθεση όλων των κοινοβουλευτικών συντακτών, γεγονός που του γνωστοποιήσαμε με sms, συνιστώντας του την επόμενη φορά να βρει καλύτερη δικαιολογία.

Όταν η «Άποψη» πανηγύριζε για τη νίκη Σιαμπάνη

«Απόρθητο… νεοδημοκρατικό φρούριο η Βουλή των Ελλήνων», ήταν ο τίτλος της φιλοσαμαρικής εφημερίδας, «Άποψη», μετά τις εκλογές του συλλόγου υπαλλήλων της Βουλής το 2019. «Ο γαλάζιος συνδυασμός Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων της Βουλής, πήρε 658 ψήφους και κέρδισε 5 έδρες. Ο συνδυασμός με «πράσινο» χρώμα, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, πήρε 254 ψήφους και 2 έδρες, ενώ ο συνδυασμός με… χρώμα ΣΥΡΙΖΑ, πήρε 144 ψήφους και δεν λαμβάνει έδρα» σημειωνόταν στο ρεπορτάζ, ενώ για τον «ανυποψίαστο» Γ. Σιαμπάνη υπογραμμιζόταν πως «ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου και επικεφαλής της Ενιαίας Κίνησης Υπαλλήλων Γιάννης Σιαμπάνης απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι για έβδομη θητεία και νέος πρόεδρος καθώς σάρωσε λαμβάνοντας πάνω από 400 ψήφους».

Το δημοσίευμα:

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί