Αλ. Τσίπρας για την φυγομαχία Μητσοτάκη: «Ο Μωυσής μας προέκυψε Ηρώδης – Πολιτική δειλία να το βάζει στα πόδια ο πρωθυπουργός» (Βίντεο)

Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε για τρίτη φορά να εμφανιστεί στη Βουλή και να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα με θέμα την «επιτακτική ανάγκη να μην εφαρμοστούν οι αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ασκεί σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό τόσο για την απουσία του από τη Βουλή, και την άρνησή του να απαντήσει για το «κόψιμο» 25 χιλιάδων μαθητών από την πρόσβαση στα ΑΕΙ, αλλά και για τις απαράδεκτες δηλώσεις του, ενώπιον μάλιστα ξένου ακροατηρίου, στην επέτειο των 40 χρόνων από την είσοδο της χώρας στην ΕΕ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην παρέμβασή του τόνισε πως ο απόντας πρωθυπουργός αρνείται επανειλημμένα να απαντήσει στη σχετική ερώτηση που έχει ο ίδιος καταθέσει και να αναστείλει την εφαρμογή της ρύθμισης που κόβει την πρόσβαση στα ΑΕΙ σε 25 χιλιάδες μαθητές μέσω της «Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής». Παράλληλα, άσκησε σφοδρότατη κριτική στην τουλάχιστον άστοχη επιλογή του Κυρ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΕ, και μάλιστα ενώπιον ξένου ακροατηρίου, εμφανιζόμενος – όπως χαρακτηριστικά είπε – «σαν επαρχιακός κομματάρχης και όχι ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Παρακολουθήστε την παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί