Βιασμός 11χρονης: Σε δίκη παραπέμπεται ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας, προτείνει την παράταση της προφυλάκισης του 38χρονου

Σε δίκη παραπέμπεται ο προπονητής ιστιοπλοΐας, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης αθλήτριας του που πριν από 10 χρόνια.

Σε μια σοκαριστική ομολογία του κατά την κατάθεση του ο 38χρονος έχει ήδη παραδεχθεί τον βιασμό βαφτίζοντάς τον «σχέση», ενώ ισχυριζόταν ότι η αθλήτρια ήταν πάνω από 11 ετών.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στα συμπεράσματά του ο εισαγγελέας Θεολόγου Δελλήβεη-Δομένικου «χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτριά του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις.  Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της».

Ο εισαγγελέας προτείνει επίσης την παράταση της προφυλάκισης του 38χρονου για ακόμα 6 μήνες κρίνοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος «θα αποτελέσει δυναμική απειλή για την έννομη τάξη».

Υπενθυμίζεται ότι η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας που σήμερα είναι 11 ετών, κατήγγειλε στα τέλη Ιανουαρίου ενώπιον  του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου, τον προπονητή της μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Οι καταθέσεις της 21χρονης και των γονιών της οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του προπονητή.

Ο 38χρονος μετά την απολογία του είχε οδηγηθεί στη φυλακή, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί