Συνάντηση Λαμπρινού-Ζαχαράκη στη Λότζια

Συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη είχε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στο γραφείο του στη Λότζια. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης και στελέχη του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου. 

Συζητήθηκαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα οι πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο Δήμος για να κάνει το Ηράκλειο city – break καθώς στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού, ο οποίος ήταν και το βασικό αντικείμενο της επίσκεψης της κ. Ζαχαράκη στην Κρήτη. 

Η Υφυπουργός ήταν ενημερωμένη για τις σχετικές δράσεις του Δήμου, όπως το ετήσιο φεστιβάλ Gastronomy και τις εξήρε, τονίζοντας ότι το Ηράκλειο μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό. Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο Τουρισμού θα συνδράμει την προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.  

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε την κ. Ζαχαράκη για την άριστη συνεργασία τους από την περίοδο που ήταν Υφυπουργός Παιδείας, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και τώρα που βρίσκεται στο Υπουργείο Τουρισμού: «Αναπτύξαμε στην κ. Υφυπουργό τον σχεδιασμό μας για να καθιερώσουμε το Ηράκλειο ως πόλη – προορισμό. Στόχος στον οποίο είμαστε ήδη κοντά. Σε αυτήν την προσπάθεια, η αρωγή του Υπουργείου Τουρισμού και της Υφυπουργού καθώς και όλων των αρμόδιων φορέων είναι πολύτιμη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί