Ζουν ανάμεσά μας: Νοσταλγοί της Χούντας γιόρτασαν την μαύρη επέτειο της 7ετίας (Βίντεο)

Έστησαν γλέντι με χορούς, κλαρίνα και εικόνες του Παπαδόπουλου

Κι όμως, στη Λάρισα νοσταλγοί της Χούντας γιόρτασαν την μαύρη επέτειο της 7ετίας, με καθυστέρηση ενός μήνα (από την 21η Απριλίου) λόγω κορονοϊού.

Οι υποστηρικτές της χούντας που είναι μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου στην θεσσαλική πρωτεύουσα, συγκεντρώθηκαν στο όρος Μαυροβούνι και έστησαν γλέντι με χορούς, κλαρίνα, εικόνες του Παπαδόπουλου και σημαίες με την πουλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πατριωτικού Συνδέσμου αναφέρει:

«Φέτος όπως και πέρσυ (με καθυστέρηση ενός μηνός εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων), πραγματοποιήθηκε στο όρος Μαυροβούνι του νομού Λαρίσης το καθιερωμένο υπαίθριο γλέντι προς τιμήν της εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με επί κεφαλής τον πρόεδρό του Αστέριο Χάμο και τα μέλη του, ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους και ευελπιστεί να διατηρήσει άσβεστο το πνεύμα της 21ης Απριλίου στις καρδιές και στις συνειδήσεις των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων! Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, ζήτω η 21η Απριλίου! Ζήτω το Έθνος, ζήτω η Ελλάς!».

Άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας, εύχονται την αναβίωση ενός καθεστώτος το οποίο έμεινε στην ιστορία για τα εγκλήματά του, τα βασανιστήρια, τις δολοφονίες. Μια χούντα που μπήκε με τα τανκς μέσα στο Πολυτεχνείο… Τελικά το τέρας του φασισμού δεν πέθανε, μάλλον αναμένει (ξανά) την κατάλληλη στιγμή…

rosa.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί