ΕΔΕ για το γλέντι αστυνομικών του Ηρακλείου με μπαλοθιές… μετά από κατανάλωση ποτών (εικόνες)

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τους αστυνομικούς από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, που συμμετείχαν σε κορονοσύναξη στη διάρκεια μάλιστα της οποίας ένας εξ αυτών πυροβολούσε στον αέρα, έχει διατάξει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης. Όλα όσα απίστευτα συνέβησαν έχουν καταγραφεί σε βίντεο από τους ίδιους τους συμμετέχοντες, το οποίο έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αλλά και στο Candiadoc.gr, που έφερε στη δημοσιότητα την υπόθεση.

Δείτε: Απίστευτο βίντεο από κορονοσύναξη αστυνομικών του Ηρακλείου με μπαλοθιές εν ευθυμία!- Πώς “κουκουλώνει” την υπόθεση η ΕΛΑΣ

Η ΕΔΕ ξεκίνησε στις 23 Απριλίου και έχει ανατεθεί σε αξιωματικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Τι συνέβη

Όπως έχει αποκαλύψει το Candiadoc, μέσα στην καραντίνα, στο πρώτο διάστημά της, αστυνομικοί του Ηρακλείου συμμετείχαν σε κορονοπάρτι. Προφανώς οι ίδιοι την επόμενη ή τις επόμενες ημέρες έκοβαν 300άρια πρόστιμα για πολίτες που θεωρούσαν ότι δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του covid…

Ίσως το πιο σοβαρό από όλα είναι ότι ένας εκ των αστυνομικών (κατά τα φαινόμενα ο “οικοδεσπότης”) έβγαλε και το όπλο του και πυροβολούσε στον αέρα, ευρισκόμενος μάλλον εν ευθυμία…

Το κορονοπάρτι έγινε με τη συμμετοχή περίπου 15 ατόμων, αστυνομικών από το τμήμα Φαιστού.

Οι ίδιοι μετέδιδαν ζωντανά στο facebook τη σύναξη και τους πυροβολισμούς, ενώ το βίντεο, μαζί με έγγραφη και επώνυμη καταγγελία άλλων αστυνομικών έχει σταλεί στον αρχηγό της ΕΛΑΣ. 

Όμως, όπως σημειώναμε, η υπόθεση επιχειρείται να “κουκουλωθεί” από κάποιους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ “για να μην τρωθεί το γόητρο της αστυνομίας”, όπως ήταν η απάντηση που έδιναν! Και φαίνεται ότι αυτές οι “φωνές” δεν έπεισαν την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, που διέταξε ΕΔΕ.

Ο άνθρωπος που διακρίνεται να πυροβολεί, εκτός από αστυνομικός, είναι εκλεγμένος δημοτικός παράγοντας του δήμου Φαιστού!

Το βίντεο είναι στη διάθεσή του Candiadoc, από το οποίο επιλέξαμε να προβάλουμε μόνο μερικές εικόνες, χωρίς να εμφανίζουμε τα πρόσωπα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί