Σύμβαση 1.649.200 ευρώ για την παροχή και διαχείριση νερού, υπέγραψαν ΟΑΚ και ΔΕΥΑΗ

το Ηράκλειο και στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης βρέθηκε την Τρίτη 25/5/2021 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης. Ο κ. Παπαδογιάννης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) κ. Γιώργο Βουρεξάκη, με τον οποίον υπέγραψε τη σύμβαση μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου και Ο.Α.Κ. Α.Ε. για την παροχή και την διαχείριση του νερού στην πόλη του Ηρακλείου.

Η σύμβαση ανέρχεται σε 1.649.200 ευρώ – συμπεριλαμβανομένου του  Φ.Π.Α. –  και αφορά την παροχή εκτιμώμενης ποσότητας νερού 8.750.000. κ.μ. για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους, από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τον Μάιο του 2022

Στη διάρκεια των επαφών που είχε στο Ηράκλειο ο κ. Παπαδογιάννης, έγινε επίσης εκτενής αναφορά στην ευρύτερη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Ο.Α.Κ. και Δ.Ε.Υ.Α.Η. για την υλοποίηση του αρχικού σχεδιασμού που αφορά την ολοκλήρωση των δικτύων του έργου «Αποσελέμη προς Δεξαμενή Δ1 – ΠΑΓΝΗ», μήκους 8,5 χλμ και προϋπολογισμού  7.5 εκ. ευρώ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη από πλευράς Ο.Α.Κ. ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης και ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ευστράτιος Μηλιδάκης, ενώ  από την διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Η. παραβρέθηκαν το μέλος κ. Ζαχαρίας Μαρκάκης και  η Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας και Προϊσταμένη Τμήματος Μελετών – Κατασκευών κ. Καλλιόπη Τζαβλάκη.

 «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την παραγωγική μας συνεργασία με την Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου, διασφαλίζοντας ως Ο.Α.Κ.,   για έναν ακόμη χρόνο την παροχή νερού εξαιρετικής ποιότητας στους πολίτες και τους επισκέπτες του Ηρακλείου. Η υπογραφή της σημερινής σύμβασης, επισφραγίζει αυτή την συνεργασία και θέτει τις βάσεις για έναν ακόμη πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό, που θα διασφαλίζει το πολύτιμο αγαθό του νερού στην πόλη του Ηρακλείου, για τα επόμενα πολλά χρόνια», ανέφερε σε δήλωση του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί