Σεμινάριο υπολογιστών από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

 «Μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση – 5 ενότητες» – Έναρξη 07/06/2021

Εκπαίδευση  στις πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών (word – excel – windows – internet – powerpoint), καθώς και πλήρη προετοιμασία για την επιτυχή εξέταση και τη λήψη πιστοποίησης, μέσω του φορέα i-skills, παρέχει το σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση, η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και θ΄ αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο παρέχει:

•Πρακτική εξάσκηση με 1 H/Y ανά μαθητή

•Καταξιωμένους εισηγητές με μεγάλη εμπειρία

•70 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών

•Δυνατότητα κατ΄ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών

•Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή

•Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση

•Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%

Κόστος προγράμματος: 250€ ανά συμμετοχή. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος των εξετάσεων, της επανεξέτασης και πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

*Με την απόκτηση της κάρτας “katartisi plus” έχετε  ετήσια απεριόριστη πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Μάθετε περισσότερα στο www.katartisi.gr

Χρόνος Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη  από 07/06/2021 έως 19/07/2021 ώρες υλοποίησης 17:00-22:00. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1,  Νέα Αλικαρνασσός.

 Εισηγητές: 

Ο Νικόλαος Κούνουπας σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Ο Γιάννης Λιναρδάκης, Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, επίσης έχει ασχοληθεί με το κομμάτι του e-promotion και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730, info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί