Ο Έλληνας που κατέβηκε στο Μινσκ από το αεροπλάνο της Ryanair

Στην εκπομπή Πανόραμα του πρώτου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης της Λευκορωσίας φαίνεται να καταγράφεται και Έλληνας υπήκοος, μεταξύ των τριών επιβατών του αεροσκάφους της Ryanair που αναχαιτίστηκε από μαχητικό και δεν έφτασαν στον τελικό προορισμό της πτήσης..

Μετά την σύλληψη του αντικαθεστωτικού δημοσιογράφου Ρόμαν Προτάσεβιτς και πιθανώς μίας ακόμη νεαρής γυναίκας ρωσικής καταγωγής, οι επιβάτες επέστρεψαν στο αεροσκάφος για την ολοκλήρωση της πτήσης από την Αθήνα στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Ωστόσο τρεις εξ αυτών προτίμησαν όπως φαίνεται να μην συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό οδικώς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Αυγής.

Η λευκορωσική κρατική τηλεόραση παρουσίασε τους τρεις επιβάτες, μεταξύ τους έναν άνδρα του οποίου το όνομα φέρεται να αποδίδεται ως Ζήσης Ιάσων και όπως υποστήριξε ταξίδευε για Βίλνιους και στη συνέχεια για Μινσκ προκειμένου να επισκεφτεί εκεί τη σύζυγό του. Έτσι, καθώς βρέθηκε στο Μινσκ δεν επιβιβάστηκε ξανά στην πτήση.

Οι άλλοι δύο επιβάτες που κατέβηκαν είναι μία γυναίκα που κατά την κρατική τηλεόραση ονομάζεται Αλεξάντρα Σταμπρέντοβα που ζήτησε επίσης να μείνει στο Μινσκ, καθώς και ένας πιλότος, ο Σεργκέι Κουλακόφ, που φαίνεται ότι έκανε την ίδια επιλογή με τον Έλληνα επιβάτη για παρεμφερείς λόγους, καθώς ο τελικός του προορισμός ήταν το Vitebsk στη Λευκορωσία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί