«Απαραίτητη η συμβολή όλων μας, ώστε να σταματήσει πια αυτή η ανθρωποθυσία στους δρόμους της Κρήτης, αλλά και όλης της χώρας»

Στην τελετή έναρξης της δράσης κυκλοφοριακής αγωγής “Ασφαλώς Κυκλοφορώ” που διοργανώνει η Τροχαία Ηρακλείου σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΗ και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Νέα Αλικαρνασσό, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο κ. Βαρδάκης συνεχάρη τους διοργανωτές για την υλοποίηση αυτής της δράσης, με την οποία εδώ και χρόνια πρωτοπορούν σε πανελλαδικό επίπεδο, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία και ειδικά τα παιδιά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Βαρδάκης:

«Το 2017 – 2018 για πρώτη φορά κάναμε ένα μεγάλο βήμα, εισάγοντας το Μάθημα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας στα Δημοτικά Σχολεία, με κεντρικό στόχο την οικοδόμηση μιας καθολικής, συστηματικής και συντονισμένης εκπαίδευσης του μαθητικού πληθυσμού στο θέμα της οδικής ασφάλειας και τη διαμόρφωση ορθής οδικής συμπεριφοράς και συνείδησης των μαθητών της χώρας. Θα είμαι δίπλα σας και ως μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, ευχόμενος η συμβολή όλων μας να βοηθήσει να σταματήσει πια αυτή η ανθρωποθυσία στους δρόμους της Κρήτης, αλλά και όλης της χώρας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί