Κόμβος Μοιρών και οδικός άξονας Ηρακλείου – Μεσαράς: Τη Δευτέρα η επίκαιρη ερώτηση του Χάρη Μαμουλάκη

Τη Δευτέρα 24/05 θα συζητηθεί στη βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης με θέμα τον κόμβο των Μοιρών και τον οδικό άξονα Ηρακλείου – Μεσσαράς.

«Όπως είχα δεσμευτεί, επανέρχομαι στα σημαντικά έργα του κόμβου των Μοιρών, της συντήρησης και ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Ηρακλείου – Μεσσαράς, έργα που επηρεάζουν όχι μόνο τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μεσσαράς, αλλά ένα πολύ μεγάλο τμήμα της Π.Ε. Ηρακλείου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η προηγούμενη, σχετική Ερώτησή μου, δεν απαντήθηκε. Γι’ αυτό και είμαι αποφασισμένος να πιέσω την ερχόμενη Δευτέρα τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, έτσι ώστε να δώσει εντός του Κοινοβουλίου τις απαραίτητες διευκρινίσεις και να αποσαφηνίσει επιτέλους τον κυβερνητικό σχεδιασμό, αν φυσικά υπάρχει, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τι μέλλει γενέσθαι.».

Με την κοινοβουλευτική διαδικασία της Επίκαιρης Ερώτησης, ο Χάρης Μαμουλάκης επαναφέρει στη Βουλή την Ερώτηση που είχε καταθέσει τον Μάρτιο, με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η μελετητική ωρίμανση του κόμβου των Μοιρών, πότε αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση του έργου, καθώς και να πληροφορηθεί τον ευρύτερο σχεδιασμό για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Ηρακλείου – Μεσσαράς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί