ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Παγκρήτια διαδικτυακή εκδήλωση με αγροτικούς φορείς

«Οι επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στον πρωτογενή τομέα – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» είναι το θέμα διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη 20 Μάη, στις 6:30 το απόγευμα, οι τέσσερις Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος στο νησί.

Στην παγκρήτια τηλεδιάσκεψη θα εξεταστούν όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του νησιού, τα προβλήματα που έφερε η πανδημία, οι επιπτώσεις των κυβερνητικών επιλογών, αλλά και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη στήριξη της παραγωγής και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι αγροτικοί φορείς του νησιού.

Εισηγητής και συντονιστής στη συζήτηση θα είναι ο πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργος Αποστολάκης.

Ομιλίες θα γίνουν επίσης από τον βουλευτή και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σταύρο Αραχωβίτη και τον συντονιστή του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Καρεμπέ.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά

από το προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηρακλείου στο facebook

το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο YouTube

και θα αναμεταδοθεί από όλες τις σελίδες και λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι τέσσερις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Κρήτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί