Ξενοδόχος στην Κρήτη δίνει μπόνους στους υπαλλήλους που θα εμβολιαστούν

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στα Χανιά, ο οποίος αποφάσισε να δώσει κίνητρο στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου του να εμβολιαστούν, δείχοντας έτσι ότι νοιάζεται για τους υπαλλήλους του όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη.

Ο κ. Γιώργος Δανδουλάκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Alexandra Beach Resort στην Αγία Μαρίνα, μίλησε στο zarpanews.gr και την Ευτυχία Πενταράκη για αυτή του την πρωτοβουλία:

“Επειδή έχουμε εργαζόμενους  που φοβούνταν να κάνουν το εμβόλιο, όχι αρνητές, απλά φοβούνταν να το κάνουν, τους είπα πως δεν πειράζει: όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν τους μισθούς του 2019 – και δεν έχουμε κάνει καμιά μείωση. Αλλά αυτοί που θα εμβολιαστούν θα παίρνουν έξτρα 150 ευρώ κάθε μήνα για όλη τη σεζόν. Σας πληροφορώ ότι την επόμενη μέρα είχαν κλείσει όλοι ραντεβού, 50 άτομα.”

Σε παρόμοια κίνηση πριν δύο μέρες είχε προχωρήσει επιχειρηματίας στη Βέροια, ο οποίος αποφάσισε να δώσει μπόνους 300 ευρώ στους υπαλλήλους του ΚΤΕΟ που διατηρεί, σε εφάπαξ όμως χορήγηση.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που έχει πυροδοτηθεί συζήτηση για ενδεχόμενα “προνόμια” που μπορεί να έχουν οι εμβολιασμένοι από το φθινόπωρο. Ίσως όμως να ήταν  καλύτερο η κυβέρνηση, αν πράγματι ήθελε να δώσει κίνητρο στους πολίτες, να ακολουθούσε το παράδειγμα του κ. Δανδουλάκη, δίνοντας… χειροπιαστή επιβράβευση.

Άλλωστε, έχει ξοδέψει 36 δισεκατομμύρια ευρώ σε μέτρα στήριξης, αναστολές και επιστρεπτέες προκαταβολές. Πόσο θα κόστιζε ένα μπόνους εμβολιασμου;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί