Τελικά δεν τα τρώμε όλοι μαζί: Νέο κρατικό αυτοκίνητο δώρο από την κυβέρνηση στον ψηφοφόρο της, Θ. Πάγκαλο!

Καινούργιο αυτοκίνητο ζήτησε και έλαβε από το κράτος ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος (ψηφοφόρος πλέον του Μητσοτάκη, για να μην ξεχνιόμαστε- δείτε: Ο Πάγκαλος δηλώνει ότι ζει με 370 € και ψηφίζει ΝΔ… για να αντιμετωπιστεί ο κομμουνισμός!), επειδή τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που του παρείχαν έως τώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που εκ του νόμου τα δικαιούνταν, είχαν παλιώσει.

Σύμφωνα με την στήλη «Βηματοδότης» έστειλε  επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο περιγράφοντας την κατάσταση των έως τώρα αυτοκινήτων του, με λεπτομέρειες, δηλαδή τύπος και μάρκα αυτοκινήτου χιλιόμετρα κτλ. και το αίτημά του για ασφαλές αυτοκίνητο, ικανοποιήθηκε.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τελικά δεν τα τρώμε όλοι μαζί: Νέο κρατικό αυτοκίνητο δώρο από την κυβέρνηση στον ψηφοφόρο της, Θ. Πάγκαλο!”

  1. Θα έρθει η ώρα να ντραπούν και να φοβηθούν οι λίγοι που τα τρώνε όλα μόνοι τους;

    Μια που μιλάμε για χρήματα: Ζούμε σε μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει αποτελεσματικό σύστημα υγείας και πρόνοιας, ώστε ο άνθρωπος που είναι άνεργος, άρρωστος κτλ να μην φτάνει σε απόγνωση και κοινωνικό αποκλεισμό. Ο άνθρωπος που βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση φτάνει στο σημείο να νιώθει ότι δεν αξίζει σαν άνθρωπος, λες και αυτοί που τα έφαγαν (και τα τρώνε) αξίζουν περισσότερο! Η ταπείνωση και η ντροπή πρέπει στους άπληστους, στους επίσημους ληστές, όχι στους άπορους…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί