ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδομάρτυρας ο Καλογρίτσας

«Ο διακαής πόθος του ψευδομάρτυρα Χρήστου Καλογρίτσα να μην επιστρέψει τα τρία εκατ. ευρώ και να πολιτικοποιήσει μια καθαρά ιδιωτική διαφορά δεν κρύφτηκε ούτε στη σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής» υπογραμμίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αλλοπρόσαλλη κατάθεση σήμερα του εργολάβου στην προανακριτική για τον Νίκο Παππά.

Δείτε επίσης: Προανακριτική για Παππά: Σφυροκόπημα σε Καλογρίτσα – Σε δύσκολη θέση ο εργολάβος που στηρίζει η ΝΔ

«Είναι χαρακτηριστική, άλλωστε, η ομολογία του» επισημαίνουν παραθέτοντας λέξη προς λέξη τα όσα υποστήριξε.

Καλογρίτσας: «Ήρθα εδώ να μιλήσω για την εικονικότητα της σύμβασης, όχι για να μην πληρώσω τα τρία εκατομμύρια. Αυτά ούτως ή άλλως δεν θα τα πληρώσω. Από αυτή τη διαδικασία θα βγάλω λεφτά».

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουν ότι ένα ακόμα τεκμήριο που καταρρίπτει τα περί «μπροστινού» είναι η υπεύθυνη δήλωση του υιού Καλογρίτσα (4/7/2016, ενάμισι μήνα, δηλαδή, πριν τη συνάντηση Καλογρίτσα-Χούρι και δύο μήνες πριν τον διαγωνισμό) ότι έχει τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν ως μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας του.

«Ο κ. Καλογρίτσας, ωστόσο, όπως ο ίδιος έδειξε στην επιτροπή, αγωνιά ιδιαιτέρως για τον συνεταίρο του και σύμβουλο Μητσοτάκη εκείνη την περίοδο, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο αποκάλεσε “παιδί” του. Οψόμεθα…» καταλήγουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί