Προκαλεί τους εμπόρους ο αυταρχικός Γεωργιάδης: Αφήστε τα κομμουνιστικά μανιφέστα και να πάτε να δουλέψετε! (βίντεο)

«Κομμουνιστικά μανιφέστα» χαρακτηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης την κριτική που άσκησε ο Ειδικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Τάσος Νικολακόπουλος σχετικά με την απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης να ανοίξουν τα μαγαζιά την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Τ. Νικολακόπουλος μιλώντας στο Open τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής ένα πραγματικό σχέδιο για τη στήριξη του κλάδου μας, χαρακτήρισε το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή «άστοχο» και «εκτός αγοράς».

«Θέλω να συμβουλέψω τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας να αφήσει τα κομμουνιστικά μανιφέστα που άκουσα προηγουμένως και να πάτε να δουλέψετε όπως όλοι μας», ήταν η απάντηση του υπουργού, ο οποίος με το γνωστό αυταρχικό ύφος, όποτε ο Ειδικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας προσπάθησε να αναφερθεί σε στοιχεία, τον διέταζε να σταματήσει και να μη μιλά όταν μιλάει ο υπουργός.

«Αγορά και καταστήματα δεν ανοίξανε χθες. Γύρισαν την πλάτη τους στο χθεσινό άνοιγμα της αγοράς αποδεικνύοντας πόσο άστοχο και πόσο εκτός αγοράς είναι το συγκεκριμένο μέτρο. Πλέον ξέρουμε καλά ότι δεν λείπουν ούτε οι μέρες αλλά ούτε οι ώρες από τον κόσμο να ψωνίσει» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Τ. Νικολακόπουλος.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης ο ίδιος δήλωσε: «Πείτε μου γιατί ένα νέο ζευγάρι αυτή τη στιγμή να μείνει στον τόπο να κάνει οικογένεια. Για να δουλεύει επταήμερο και δωδεκάωρο; Είναι αυτές οι καλοπληρωμένες δουλειές οι οποίες θέλουμε; Είναι αυτή η ανάπτυξη;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί