Προανακριτική για Παππά: Αλλοίωση πρακτικών στην κατάθεση Καλογρίτσα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Τον διαψεύδει ακόμη και ο γιος του

Δεν συμπεριέλαβαν όλη την κατάθεση Καλογρίτσα και κυρίως τα σημεία που ανακαλεί τα περί ανταλλαγής sms με τον Νίκο Παππά – Το παραδέχθηκε ο Στ. Κελέτσης

Ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής παραδέχθηκε ότι στα πρακτικά δεν έχει συμπεριληφθεί ολόκληρη η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα, επιβεβαιώνοντας την άκρως σοβαρή καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ περί αλλοίωσης των πρακτικών.

Μετά την ομολογία για την αλλοίωση, ο Νίκος Παππάς προσανατολίζεται στο να κινηθεί νομικά κατά του βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Κελέτση, ενώ η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη κατήγγειλε ότι «Η διαδικασία εκτραχύνεται σε επικίνδυνη οδό. Ανοίγει ο δρόμος για αυθαίρετες παρεμβάσεις του προέδρου σε μία ποινική διαδικασία στην κατεύθυνση της απάλειψης».

Η αποκάλυψη της αλλοίωσης των πρακτικών έγινε από τον δικηγόρο του Παππά, ο οποίος διαπίστωσε πως έχουν αφαιρεθεί από τα πρακτικά ουσιώδεις δηλώσεις του Χρήστου Καλογρίτσα, ανάμεσά τους η ανάκληση του προηγούμενου ισχυρισμού του περί ύπαρξης sms.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε αίτημα να ακούσει την απομαγνητοφώνηση της συνεδρίασης είτε ο ίδιος είτε μέλος της Επιτροπής. Η πλειοψηφία απέρριψε το αίτημα ως προς το σκέλος να ακούσει τα πρακτικά ο ίδιος ο Νίκος Παππάς και έκανε δεκτό να ακουστούν από μέλος της Επιτροπής. 

Η παραποίηση των πρακτικών είναι σοβαρή και έγκειται στην απάλειψη μέρους της κατάθεσης του Χρήστου Καλογρίτσα κατά την οποία αναδιπλώθηκε όσον αφορά την περιβόητη ανταλλαγή sms με τον Νίκο Παππά.

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στους δημοσιογράφους επεσήμανε ότι έχουν απαλειφθεί ολόκληρα αποσπάσματα που αφορούν λεγόμενα του εργολάβου Καλογρίτσα αλλά και της ιδίας, πράγμα που παραδέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της επιτροπής Στ. Κελέτσης.

Η συνεδρίαση της προανακριτικής είναι σε εξέλιξη χωρίς ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος βρίσκεται στη Βουλή, να καταθέτει ακόμα.

Καλογρίτσας διαψεύδει… Καλογρίτσα

Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος το αφήγημα παρωδία Καλογρίτσα – Νέας Δημοκρατίας. Νέο έγγραφο με την υπογραφή του γιου του εργολάβου

Έγγραφο που φέρει την υπογραφή του γιου του Γιάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του εργολάβου πατέρα του ότι ήταν «μπροστινός» του ΣΥΡΙΖΑ για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας και για τα περί 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον Χούρι για την είσοδό του στην τηλεοπτική αγορά.

Πρόκειται για υπεύθυνη δήλωση  του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, με την οποία διαβεβαιώνει ότι τα 8 εκατ. που έβαλε στο διαγωνισμό είναι δικά του  και άρα δεν είναι «μπροστινός» κανενός όπως υποστηρίζει ο πατέρας του κατόπιν εορτής.

Στην υπεύθυνη δήλωση ο γιος του Χρήστου Καλογρίτσα, βεβαιώνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η υπό σύσταση εταιρεία του δεν έχουν λάβει δάνεια από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής που να αφορά την προς αδειοδότηση δραστηριότητα, δηλαδή, την απόκτηση άδειας για τηλεοπτικό σταθμό.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ
avgi.gr

Υπενθυμίζεται ότι το avgi.gr, δημοσίευσε την εγγυητική επιστολή της τράπεζας Αττικής ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ του Γιάννη Καλογρίτσα. Εξέλιξη άκρως σημαντική αφού ο εργολάβος  έχει υποστηρίξει ότι από την εταιρεία Χούρι πήρε 3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει τηλεοπτικό σταθμό για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο που από τα επίσημα στοιχεία της τράπεζας πιστοποιείται πως ο γιος του διέθετε οκτώ εκατ. ευρώ, ήδη, από την 1η Ιουλίου 2016, δηλαδή, δυο μήνες πριν από την διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ
avgi.gr
ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ
avgi.gr
ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ
avgi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί