Αναστέλλεται η λειτουργία τμημάτων σε σχολεία της Κρήτης λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Πέντε κρούσματα στο δημοτικό της Χρυσοπηγής και από ένα στο δημοτικό και το νηπιαγωγείο της Παλαιόχωρας

Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στα σχολεία των Χανίων με αποτελέσματα το κλείσιμο των μονάδων.

Έτσι από σήμερα κλειστό είναι το δημοτικό σχολείο της Χρυσοπηγής, καθώς έχουν διαπιστωθεί 4 κρούσματα σε μαθητές ενώ αναμένεται η επιβεβαίωση για ένα πέμπτο.

Πλέον τίθεται σε αναστολή η δια ζώσης διδασκαλία.

Επίσης κρούσμα έχει διαπιστωθεί τόσο στο Δημοτικό σχολείο της Παλαιόχωρας, όσο και στο μονοθέσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Αποτέλεσμα το κλείσιμο του τμήματος του δημοτικού σχολείου, όπως και του νηπιαγωγείου.

Νέα αναστολή λειτουργίας τμήματος σε σχολείο του Ρεθύμνου μετά από κρούσμα κορονοΐού

Σε αναστολή λειτουργίας του τμήματος της Γ’ τάξης Οικονομίας του 2ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου προχωρούν οι αρμόδιες διευθύνσεις μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοΐού.

Η δεύτερη εβδομάδα για τα σχολεία ξεκίνησε σήμερα με ένα self test για τους μαθητές, αλλά και με κλειστά τμήματα σε σχολεία του Νομού, στα οποία προστέθηκε πλέον και ένα ακόμη με τις αρμόδιες διευθύνσεις να συστήνουν επαγρύπνηση και υπευθυνότητα για την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης.

Πιο συγκεκριμένα, κλειστά από την περασμένη εβδομάδα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι τμήμα της Β’ τάξης του Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνου, τμήμα της Β’ τάξης του ΓΕΛ Ατσιποπούλου και τμήμα της Γ’ τάξης του Λυκείου Περάματος. Σε πλήρη αναστολή λειτουργίας βρίσκεται το ΓΕΛ Ανωγείων μετά από τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοΐού. Πλέον , σε αναστολή λειτουργίας τέθηκε το πρωί της Δευτέρας και το τμήμα της Γ’ τάξης Οικονομίας του 2ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου.

Σε ό,τι αφορά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση κλειστά παραμένουν τμήμα της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περάματος και τμήμα της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άδελε.

zarpanews, goodnet

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί