Βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 58χρονου στη Μεταμόρφωση

Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 58χρονου στη Μεταμόρφωση βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Eν ψυχρώ δολοφονία 58χρονου, στη μέση του δρόμου

Ποιος είναι ο 58χρονος που εκτελέστηκε τη νύχτα

Το εν λόγω βίντεο, το οποίο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, μεταδόθηκε από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που αναφέρουν πως πρόκειται για συμβόλαιο θάνατου, δίπλα στον 58χρονο, ο οποίος βρισκόταν έξω από μία γνωστή καντίνα στην οδό Ιφιγενείας στη Μεταμόρφωση, σταμάτησε ξαφνικά μια μηχανή μικρού κυβισμού με δύο άτομα, που φορούσαν κράνη. Ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του τρεις φορές και ο «Κεφάλας» έπεσε νεκρός. Οι θαμώνες και οι υπάλληλοι της καντίνας έντρομοι και σοκαρισμένοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί, ενώ οι δράστες χάθηκαν στα γύρω στενά της περιοχής.

Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει.

Η «ταυτότητα» του θύματος 

Αναφορικά με την ταυτότητα του θύματος, πρόκειται για τον Μιχάλη Καπίρη, παλαίμαχο πυγμάχο της ΑΕΚ και ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο της νύχτας, με το παρατσούκλι «Κεφάλας».

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών – προστασίας με συμμετοχή σε ομάδες της νύχτας, κυρίως στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου Αττικής και Νέας Ιωνίας. Σε αυτές τις περιοχές ήταν και η ακτίνα δράσης του κατά την τελευταία 30ετία.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ για τη νέα ενέδρα θανάτου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί