Βίντεο «γροθιά στο στομάχι» από τη Γάζα: Παιδιά παίζουν την ώρα των βομβαρδισμών

Γροθιά στο στομάχι είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται από τις εχθροπραξίες μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ με θύματα άμαχο πληθυσμό και αθώα παιδιά.

Στο παρακάτω video του τούρκου ανταποκριτή από την Παλαιστίνη, Ρατζίπ Σοϋλού, τα παιδιά απολαμβάνουν την γιορτή του Ίντ αλ Φιτρ, παίζοντας τραμπολίνο, ενώ μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά, οι βόμβες κάνουν τον ουρανό να λαμπυρίζει απειλητικά.

Καθώς το Ισραήλ πραγματοποιεί εκτεταμένο βομβαρδισμό σε όλη τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Χαμάς ισχυρίζονται ότι πάνω από 150 ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία λεπτά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της οργάνωσης, ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις ανέρχεται τώρα σε 109, ανάμεσα στους οποίους δεκάδες παιδιά.

Ο ανταποκριτής του Al Jazeera στη Γάζα, Safwat al-Kahlout, κάνει λόγο για τεράστιο κύμα ισραηλινών επιθέσεων από αέρος, καθώς και από τη στεριά όπου έχουν παραταχθεί τανκς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί