Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γ. Σισαμάκης για την έναρξη της τουριστικής περιόδου

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης αναφερόμενος στην έναρξη της τουριστικής περιόδου επεσήμανε: «Με χαρά, αισιοδοξία αλλά και υπευθυνότητα υποδεχόμαστε τη σημερινή μέρα. Η έναρξη της τουριστικής περιόδου σηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την επιστροφή στην κανονικότητα της οικονομικής ζωής για το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα.

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας, τους ευχαριστούμε  που προτίμησαν την Κρήτη για τις πρώτες διακοπές τους μετά από 2 δύσκολα χρόνια. Το Ηράκλειο αλλά και η Κρήτη ολόκληρη, αποτελούν ένα ασφαλή τουριστικό προορισμό με κορυφαίες υγειονομικές δομές. Παράλληλα ευχόμαστε στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού να έχουν μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά,  έτσι ώστε να αποτελέσει την επιστροφή στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη για το νησί.

Ως Δήμος Ηρακλείου, μέσα από το Info Point είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και να δείξουμε στους επισκέπτες μας  κάθε γωνιά αυτού του τόπου με την ιστορία, τον πολιτισμό, τους όμορφους ανθρώπους, τις μοναδικές γεύσεις και μυρωδιές. Το Ηράκλειο θα είναι πάντα ένας ξεχωριστός προορισμός. Εύχομαι μία ασφαλή και καλή τουριστική περίοδο για όλους!» 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί