Βολές της Μ. Γιαννάκου κατά του Κ. Τσιάρα: «Κανείς δεν είναι Πάπας της Ρώμης»

Με αφορμή το νομοσχέδιο που αφορά τη συνεπιμέλεια παιδιών

Η Μαριέττα Γιαννάκου κλιμάκωσε την επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης με αφορμή το νομοσχέδιο που αφορά τη συνεπιμέλεια παιδιών. «Κανείς δεν είναι Πάπας της Ρώμης» σημείωσε με νόημα από το βήμα της Βουλής λέγοντας, απευθυνόμενη στον Κώστα Τσιάρα πως «δεν γίνεται έτσι συνεργασία στο Κοινοβούλιο».

«Ο υπουργός και ο υφυπουργός δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν τις προτάσεις βουλευτών» είπε ειδικότερα και σημείωσε σε πως «αποδείχτηκε ότι όλοι οι επιστημονικοί φορείς έκαναν επισημάνσεις στα σημεία που έκανα κι εγώ χθες. Κι επειδή άκουσα τον υπουργό χθες το βράδυ στην τηλεόραση να ισχυρίζεται ότι περίπου κανείς μας δεν ξέρει τι λέει και δεν έχουμε καμία επίγνωση, θέλω να του πω ότι δεν γίνεται έτσι συνεργασία μέσα στο Κοινοβούλιο. Κανείς δεν είναι ο Πάπας της Ρώμης. Εδώ μιλάμε για την επιστήμη και για την κοινή λογική» σχολίασε με καυστικό τρόπο.

Παράλληλα η Μαριέττα Γιαννάκου ζήτησε απαντήσεις από τους υπουργούς, ρωτώντας τους αν θα κάνουν δεκτές τις ενστάσεις και αντιπροτάσεις της. Ζήτησε, μεταξύ άλλων, να απαλειφθεί η αναφορά σε «εξίσου» γονική μέριμνα. Μάλιστα η βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι θα υποβάλλει τροπολογίες κι ας μην γίνουν δεκτές από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί