Τώρα ομολογούν τη δολοφονία χαρακτήρα και απονέμουν εύσημα στον Καρανίκα για τη φαρμακευτική κάνναβη! (βίντεο)

Την οφειλόμενη αποκατάσταση για τον Νίκο Καρανίκα, την προσωπικότητα του οποίου βανδάλιζε επί έξι χρόνια η Ν.Δ., έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θετική συμβολή του κυρίου Καρανίκα. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχουμε προφανώς σοβαρές πολιτικές διαφορές και έχουμε δημόσια συγκρουστεί ιδιαίτερα πολύ, όμως για την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης εγώ θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Η παρουσία του κυρίου Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά ακόμα και σήμερα τον τιμά», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αναφερθεί θετικά στον Ν. Καρανίκα και στο υπουργικό συμβούλιο, όταν παρουσίασε το νομοσχέδιο, και πλέον αναμενόταν και η αναγνώριση της αδικίας στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι όλα αυτά τα χρόνια η Ν.Δ. και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα είχαν φιλοτεχνήσει την εικόνα του αμόρφωτου και ανίκανου συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και συστηματικά διέστρεφαν όσα έλεγε καταφεύγοντας σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Τώρα όμως αποδείχθηκε, με τα λόγια του Άδ. Γεωργιάδη, ότι ο Ν. Καρανίκας εργάστηκε και έφερε 94 αδειοδοτημένες επενδύσεις αξίας δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί