Λέσβος: Πάρτυ εγκαινίων σε μπαρ με δυνατή μουσική παρουσία πολιτικών, 300 μέτρα από αστυνομικό τμήμα (Βίντεο & φωτο)

Προφανώς στο χώρο του συγκεκριμένου καφέ μπαρ ο κορονοϊός δεν πλησιάζει. Όπως και η αστυνομία!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διατήρησης της Λέσβου στις «βαθύ κόκκινες» περιοχές από υγειονομικής πλευράς λόγω των κρουσμάτων κορονοιού και την ανακοίνωσης άλλων 18 κρουσμάτων της νόσου στο νησί και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ μπαρ) άνοιγε τοις πύλες του στο κέντρο της Καλλονής. Βγάζοντας τη γλώσσα σε νόμους και ΚΥΑ και Χαρδαλιά, και Υπουργείο υγείας και λοιμωξιολόγους και προπάντων στο εδρεύον κάπου 300 μέτρα παραπέρα Αστυνομικό Τμήμα αλλά και την ηγεσία του στη Μυτιλήνη. Του οποίου τα στελέχη δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα απολύτως.

Κορονοϊο... αστυνομία στο βαθύ κόκκινο!


Παρόντες στο πολυδιαφημισμένο από μέρες με αφίσες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «opening» και πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων και υγειονομικός! Έχοντες κατά τα άλλα κατά καιρούς ορκιστεί ως και «πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους». Κάποιοι από αυτούς τόσο σίγουροι για το καθεστώς ανομίας που πλέον έχει επιβληθεί στο νησί έσπευσαν θρασύτατα να φωτογραφηθούν και να δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια ώρα στο υπόλοιπο νησί αλλά προπάντων στη χειμαζόμενη επιχειρηματικά Μυτιλήνη τα μέτρα πρόληψης εφαρμόζονται, τα μαγαζιά κλείνουν από τις 11, οι μουσικές δεν παίζουν ούτε χαμηλά.

Προφανώς στο χώρο του συγκεκριμένου καφέ μπαρ που άνοιξε χθες το βράδυ τις πύλες του στην Καλλονή ο κορονοϊός δεν πλησιάζει. Όπως και η Αστυνομία!

Στο Νησί

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί