Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ο Χάρης Μαμουλάκης

Το Κέντρο Υγείας Μοιρών επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη τη​ς Ομάδας Εργασίας Εξορμήσεων Οργανωτικού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Χρυσάνθη Καμπουράκη, όπου και συνομίλησαν με το προσωπικό της Δομής.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας, τα προβλήματα αλλά και τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία του.

Αμέσως μετά το τέλος της ενημέρωσης, ο Χάρης Μαμουλάκης δήλωσε: «Επισκεφτήκαμε το Κέντρο Υγείας Μοιρών, για να ευχαριστήσουμε το ιατρικό, νοσηλευτικό αλλά και διοικητικό προσωπικό, όλες και όλους που εδώ και πολλούς μήνες δίνουν με επιτυχία και αυταπάρνηση τη μάχη της ζωής. Αλλά και για να ενημερωθούμε για όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, έτσι ώστε να πιέσουμε για την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων. Γιατί αυτός είναι ο σκοπός μας, να είμαστε χρήσιμοι για την κοινωνία. Θέση μας άλλωστε ήταν και παραμένει ότι μόνο τα λόγια ευγνωμοσύνης, δεν είναι αρκετά για να βελτιωθεί η κατάσταση στο Ε.Σ.Υ.. Απαιτείται ουσιαστική και πολύπλευρη στήριξη από την Πολιτεία, είναι αναγκαία η δημιουργία ενός νέου και ισχυρού Εθνικού Συστήματος Υγείας, που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί