«Με υποκρισία και αντικοινωνική ατζέντα ο Κ. Μητσοτάκης στη Σύνοδο για την Κοινωνική Ευρώπη»

“Υποκριτής κι εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης. Και εντός Ελλάδας, και στο Πόρτο, σε μία κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της Κοινωνικής Ευρώπης”

Σχόλιο του ευρωβουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία / The Left και μέλους της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων (EMPL) του Ε/Κ, Κώστα Αρβανίτη, για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη κατά την έναρξη των εργασιών της Κοινωνικής Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πόρτο.

Με Υποκρισία και Αντικοινωνική Ατζέντα ο Κ. Μητσοτάκης στη Σύνοδο για την Κοινωνική Ευρώπη

Στην Ελλάδα της καλπάζουσας ανεργίας που περιθωριοποιεί και φτωχοποιεί νεολαία, επιστήμονες, εργαζόμενους αλλά και μικρομεσαίους επιχειρηματίες ο κ. Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του αποχαιρετούν από το Πόρτο οριστικά και την Αλήθεια, και τις Ευθύνες.

Στις μαύρες εποχές που διαμορφώνει για τους ανθρώπους του μόχθου ο ίδιος επιμένει να ατενίζει ένα δήθεν ελπιδοφόρο μέλλον με «ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής».

Κατανοεί πλέον και ο πιο δύσπιστος πώς αντιλαμβάνεται τον ορισμό της Ευτυχίας ο κ. Μητσοτάκης: Ευτυχία των Ελαχίστων!

Όλα αυτά σε μια στιγμή που η Ευρώπη επιχειρεί να βρει βηματισμό προστασίας της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Υποκριτής κι εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης. Και εντός Ελλάδας, και στο Πόρτο, σε μία κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της Κοινωνικής Ευρώπης.

Δείτε ακόμη: Το άσπρο μαύρο στο Πόρτο ο Μητσοτάκης: Ισχυρίστηκε ότι το αντεργατικό νομοσχέδιο θα δώσει… δύναμη στον εργαζόμενο

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Με υποκρισία και αντικοινωνική ατζέντα ο Κ. Μητσοτάκης στη Σύνοδο για την Κοινωνική Ευρώπη»”

  1. όταν η πλουτοκρατία κοροϊδεύει κατάμουτρα ένα λαό που υποφέρει

    Ενόψει της Γιορτής της Μητέρας η νέα γενιά της πλουτοκρατίας δείχνει το πιο ξετσίπωτο πρόσωπό της. Η Εριέττα Λάτση, που τον τελευταίο καιρό συνηθίζει να είναι πολύ διαχυτική στα κοινωνικά δίκτυα., δηλώνει ότι “προσπαθεί να κάνει παιδάκι” με εξωσωματική και δωρίζει ονλάιν φάρμακα που της… περίσσεψαν. Την ίδια στιγμή η Ντόρα Μητσοτάκη μοιράζεται φωτογραφία από το 1969 με τη μητέρα της και τα αδέρφια της, την οποία έστειλαν στον… εξόριστο για τα… δημοκρατικά του ιδεώδη πατέρα της στο Παρίσι! ‘Ομως στα σπίτια του μόχθου δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα με τη “διαχείριση της πανδημίας” και ρίχνοντας στην πυρά ορισμένα επαγγέλματα, όπως τους καθηγητές φροντιστηρίων.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί