Συνάντηση Μποκέα – Πέτσα

Στη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΕΔ Κρήτης με τους Δημάρχους του Νομού Ηρακλείου συμμετείχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Οι δυο τους συναντήθηκαν και ιδιωτικά στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Το στοίχημα είναι η συνεργασία και η συνεννόηση για να δώσουμε πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, εκφράζοντας την αγωνία και τον προβληματισμό μας για όλα τα σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν. Οι χρηματοδοτήσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, η χερσαία ζώνη Λινοπεραμάτων, οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, η ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών, θεσμικά ζητήματα της αυτοδιοίκησης, είναι σημαντικά θέματα πάνω στο τραπέζι για το Μαλεβίζι».

Ο Μενέλαος Μποκέας παρέδωσε στον Υπουργό υπόμνημα με τις θέσεις και τα βασικά ζητήματα που απασχολούν το Μαλεβίζι και άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, θέτοντας παράλληλα και ευρύτερα θεσμικά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή. Το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και το πλαφόν που έχει τεθεί λίγο πριν την εκπνοή των προσκλήσεων του προγράμματος, το ταμείο ανάκαμψης, η ναυαγοσωστική κάλυψη, η υστέρηση εσόδων που προκαλεί η πανδημία, η ανάγκη χρηματοδοτήσεων για τις επιπτώσεις από φυσικές καταστροφές, λειτουργικά ζητήματα θεσμικού χαρακτήρα, ο εκλογικός νόμος της αυτοδιοίκησης, αλλά και το ζήτημα της χερσαίας ζώνης Λινοπεραμάτων είναι μερικά μόνο από τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί