Ο Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι η γη γυρίζει. Το επιβεβαιώνει κι ο Πρετεντέρης


Του Ορέστη Μεταξά

Εύγε και μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το κατάφερε κι αυτό. Η Ελλάδα έχει μπει στην πρώτη 45άδα των πλέον αποτυχημένων χωρών στη διαχείριση του covid-19, με πάνω από 1000 νεκρούς ανά εκατομμύριο, όταν ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι 413,4 νεκροί ανά εκατομμύριο. Τα στοιχεία αυτά αφορούν το δεύτερο και τα μεταγενέστερα κύματα της πανδημίας.

Ο μέγας μάγκας Μωυσής, του πρώτου κύματος της πανδημίας της άνοιξης του 2020, κορδωνόταν και καυχιόταν σαν παγώνι, κόκορας και πετεινός, για τον ιδιοφυή, μοναδικό τρόπο που μας έσωσε. Ο κορονοϊός όμως, ουσιαστικά έφτασε στην Ελλάδα έξι μήνες αργότερα, στα μέσα του φθινοπώρου του 2020. Τότε ο μέγας μάγκας Μωυσής, παραχώρησε την θέση του σ’έναν ανήμπορο, ανίκανο, αδιάφορο παρατηρητή, που έβλεπε τα πτώματα να περνούν από μπροστά του και κείνος έτρωγε κρουασάν και τσουρέκια.

Έχοντας χάσει πλήρως τη μπάλα, ήδη οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους δέκα χιλιάδες και πλησιάζουν τις έντεκα, ο μέγας μάγκας Μωυσής προσπαθεί να διαχειριστεί την τραγωδία στα πλαίσια της εικονικής πραγματικότητας. Προσπαθεί να εξαφανίσει τους νεκρούς, να τους ξεπετάξει σαν άχρηστους στατιστικούς αριθμούς, σαν να είναι ένα σύνολο ενοχλητικών παρεπόμενων παράσιτων, μιας κατά τα άλλα επιτυχημένης υγειονομικής πολιτικής. Έκλεισε την χώρα στα χίλια ημερήσια κρούσματα COVID-19 και την άνοιξε στα τρείς χιλιάδες. Διότι ήταν ανίκανος αυτός και οι συνεργάτες του να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν μια μελετημένη πολιτική, που θα έλεγχε, θα εντόπιζε και θα περιόριζε την υγειονομική καταστροφή. Όπως έκαναν άλλες χώρες. Και έτσι φτάσαμε στα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα του χειμώνα. Και το κακό είναι ότι προκειμένου να κάνουν τους καλούς και αρεστούς και να μην έχουν δημοσκοπικές απώλειες, καλλιεργούν το κλίμα ότι ξεμπερδέψαμε με τον κορονοϊό, ενώ πεθαίνουν κάθε μέρα εβδομήντα άνθρωποι.

Με παραπλανητικές αισιόδοξες προβλέψεις που συνεχώς διαψεύδονται, «τελευταίο μίλι», «κοντεύουμε», «σε δέκα μέρες», «Πάσχα στο χωριό», «ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού», «ανάπτυξη 4,5%», προσπαθούν να αποκοιμίσουν τον κόσμο και να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες. Συνεχώς ψάχνουν στον παγκόσμιο χάρτη για να ανακαλύψουν μια χώρα χειρότερη από την Ελλάδα και να την επικαλεστούν. Κάποτε ήταν στη μόδα το Βέλγιο τώρα είναι η Ινδία. Και δωσ’του ρεπορτάζ για τα χάλια και την καταστροφή των άλλων, που υπονοούν πόσο καλά τα πάμε εμείς.

Και όλες αυτές οι επικοινωνιακές μαγκιές και ψευδολογίες δεν θα περνούσαν αν δεν τους υποστήριζαν με πείσμα και αυταπάρνηση τα Πετσωμένα ΜΜΕ. Και όσο κι αν ο όρος Πετσωμένος δεν είναι και τόσο sic και δεν ταιριάζει στην αισθητική της Μαρέβας, ταιριάζει απολύτως με την πραγματικότητα. Και αναρωτιούνται στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» «αθώα», «αφελώς», «γεμάτοι παράπονο», γιατί τους λέμε Πετσωμένους; Κάνουν τους ανήξερους και τους προσβεβλημένους.

Τους απαντούμε λοιπόν. Σας λέμε Πετσωμένους και διαπλεκόμενους, διότι με το δήθεν ευπρεπές και κόσμιο ύφος σας συμμετέχετε συνειδητά και με πλήρη επίγνωση του ρόλου σας, στην μεγαλύτερη επιχείρηση προπαγάνδας, παραπλάνησης και εξαπάτησης των πολιτών που έγινε στην Ελλάδα ever. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα άντεχε πολιτικά πάνω από έναν, άντε ενάμιση χρόνο, εάν δεν είχε συνεργούς, συνεργάτες και συμπαραστάτες όλο αυτό το διεφθαρμένο δημοσιογραφικό πλυντήριο.

Λέγεται ότι στην περίφημη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον τότε εκδότη του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ κ.Σταύρο Ψυχάρη, αυτός του πρότεινε να φέρει γνωστότατο μεγαλοδημοσιογράφο να του κάνει τούμπες! Αυτή είναι η διαπλοκή. Το σύστημα των Πετσωμένων ΜΜΕ κάνουν τούμπες στο σύστημα Μητσοτάκη και το σύστημα Μητσοτάκη κάνει τούμπες στο σύστημα των Πετσωμένων ΜΜΕ. Αμοιβαία συμφέροντα με σκοπό την παραμονή στην εξουσία με κάθε τρόπο της πιο ανήθικης και αποτυχημένης μεταπολιτευτικά κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι η γη γυρίζει, ανακάλυψε την πενικιλίνη, το εμβόλιο της διφθερίτιδας, το εμβόλιο της ευλογιάς και το εμβόλιο της ιλαράς. Επίσης ανακάλυψε και τα φάρμακα κατά του aids. Είναι επίσης αδιαμφισβήτητο ότι ανέκαθεν ήταν υπέρ της άρσης της πατέντας των εμβολίων κατά του κορονοϊού και έδωσε μάχες για να το πετύχει τόσο αυτός, όσο και ο Άδωνης Γεωργιάδης και οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ. Όλα αυτά είναι έτοιμοι να τα βεβαιώσουν ενόρκως ο Ιωάννης Πρετεντέρης, ο ΣΚΑΙ, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και άλλοι εικοσιτέσσερις κατασκευαστές πλυντηρίων και ξεπλυντηρίων. Επίσης είναι έτοιμοι να βεβαιώσουν και τα αντίθετα εάν χρειαστεί. Είναι έτοιμοι να κάνουν τούμπες ακόμα και αν κανένας δεν τους το ζητήσει. Έχουν συνηθίσει να το κάνουν για το καλό της πατρίδας, προκειμένου να σωθεί το αστικό πολίτευμα που κινδυνεύει από τους κομουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί