Στο φως βίντεο με επιδειξία να ακολουθεί κοπέλα σε είσοδο πολυκατοικίας – Μία σύλληψη

“Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα”

Συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης ο ύποπτος για την παρενόχληση νεαρής, που έχει καταγραφεί σε βίντεο της πολυκατοικίας που έδωσε στη δημοσιότητα η κοπέλα.

Το θύμα κλήθηκε από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Ν. Σμύρνης και τον αναγνώρισε.

Ηδη σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του, ενώ στο Τμήμα έχει προσέλθει και ο πατέρας του.

Ο νεαρός είχε προσαχθεί μετά την πληροφορία που έδωσε γειτόνισσα, η οποία είδε το βίντεο και στο πρόσωπο του αγνώστου αναγνώρισε έναν νεαρό που συχνάζει σε συγκεκριμένη καφετέρια της Νέας Σμύρνης.Παράλληλα εξετάζονται δύο παρόμοιες υποθέσεις στο Αιγάλεω που έγιναν πρόσφατα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στα νότια προάστια τον «δράκο» ο οποίος παρενόχλησε μια ανήλικη και μια ενήλικη, μια άλλη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη καταγγέλλει με ανάρτησή της στο facebook την εφιαλτική περιπέτεια που έζησε όταν ένας άντρας άρχισε να την παρακολουθεί από τη στάση τραμ Αιγαίου στη Ν. Σμύρνη μέχρι το σπίτι της.

Μάλιστα, η κοπέλα δημοσιεύει βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος της πολυκατοικίας όπου ο νεαρός φτάνει μέχρι την είσοδο και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει ήδη καταθέσει καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης και ζητά βοήθεια για την αναγνώριση της ταυτότητας του άγνωστου άνδρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. 

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.

Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί