28χρονος βρέθηκε νεκρός στον προσφυγικό καταυλισμό του ΚΥΤ στη ΒΙΑΛ της Χίου

Ο στρατιωτικός γιατρός που τον εξέτασε εκτίμησε ότι ήταν νεκρός τουλάχιστον για 10-12 ώρες, ενώ παρατήρησε ότι είχε δύο πληγές, στο αυτί και στο αριστερό χέρι, πιθανότατα από δάγκωμα ποντικού

Ένας 28χρονος Σομαλός που διέμενε στον προσφυγικό καταυλισμό του ΚΥΤ στη ΒΙΑΛ της Χίου έχασε τη ζωή του, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός από συμπατριώτες του στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, με τον στρατιωτικό γιατρό που τον εξέτασε να διαπιστώνει ότι ήταν νεκρός τουλάχιστον για 10-12 ώρες, ενώ παρατήρησε ότι είχε δύο πληγές, στο αυτί και στο αριστερό χέρι, πιθανότατα από δάγκωμα ποντικού.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση «έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν παρατηρήθηκαν πουθενά μώλωπες, κακώσεις, ή πληγές από αιχμηρό αντικείμενο. Η πρώτη εκτίμηση δε, είναι ότι πέθανε από εισρόφηση και τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά από την νεκροψία που θα διενεργηθεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως οι συνοριοφύλακες που κλήθηκαν, βρέθηκαν μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα τρωκτικών που κατέτρωγαν τις σάρκες του άτυχου Σομαλού. καταδεικνύοντας για άλλη μία φορά τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στο ΚΥΤ.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “28χρονος βρέθηκε νεκρός στον προσφυγικό καταυλισμό του ΚΥΤ στη ΒΙΑΛ της Χίου”

  1. Ο Θεός είναι δίκαιος

    Το ΠρώτοΘέμα προβάλλει ξανά και ξανά το θέμα με τη Μυρτώ και δημοσιεύει αισχρά σχόλια ρατσιστών… Λυπάμαι που το λέω, αλλά η μητέρα της Μυρτώς δεν έγινε ρατσίστρια μετά την τραγωδία, ήταν και πριν, γιατί έλεγε στην κόρη της “ένας μαυριδερός είναι εκεί και τον φοβάμαι, πρόσεχε παιδί μου”… Και εγώ που είμαι Ελληνίδα και σύζυγος Πακιστανού “λαθρομετανάστη” μπορώ να συγκρίνω την κακοποίηση που έχω υποστεί από την κοινωνία με την πέτρα που χτύπησε τη Μυρτώ. Ακόμα και τώρα είναι φορές που έχω τάσεις αυτοκτονίας… Λυπάμαι που το λέω, αλλά στους ρατσιστές αξίζει η πιο σκληρή τιμωρία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί