Προκαλεί ιερέας: «Οποιος έκανε εμβόλιο ή τεστ ή φοράει μάσκα, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία» (Βίντεο)

Αφού ενημέρωσε τους πιστούς ότι η Ανάσταση θα γίνει στις 12 το βράδυ, κόντρα στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, στη συνέχεια κούνησε το δάχτυλο λέγοντας: «Θα σας το πω έτσι χύμα: όποιος φοράει μάσκα, όποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όποιος έχει κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία. Τέλος»

Ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής έβγαλε λόγο. Αφού ενημέρωσε τους πιστούς ότι η Ανάσταση θα γίνει στις 12 το βράδυ, κόντρα στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, στη συνέχεια κούνησε το δάχτυλο στους πιστούς.

Την πόρτα της εκκλησίας σε όσους πιστούς έχουν κάνει εμβόλιο ή τεστ ή φορούν μάσκα προστασίας κλείνει ιερέας στη Χαλκιδική!

Πρόκειται για τον ιερέα των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, ο οποίος μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής έβγαλε λόγο. Αφού ενημέρωσε τους πιστούς ότι η Ανάσταση θα γίνει στις 12 το βράδυ, κόντρα στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, στη συνέχεια κούνησε το δάχτυλο λέγοντας: «Θα σας το πω έτσι χύμα: όποιος φοράει μάσκα, όποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όποιος έχει κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία. Τέλος».

Όπως είπε, «ο διάβολος αυτό λέει. Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο, όποιος δεν κάνει τα τεστ, όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του διαβόλου, γιατί διάβολος είναι αυτός, αυτός δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, να πάει στην εκκλησία, να έχει περίθαλψη, τα παιδιά του να πάνε σχολείο».

Στη συνέχεια «φούντωσε», όπως είπε χαρακτηριστικά, και είπε: «Είναι δυνατόν να μην μπορούν να έρχονται εδώ οι άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη και να μπορούν οι τουρίστες να πάνε όπου θέλουν; Φασισμός είναι αυτό το πράγμα. Είναι ωραίο ο κορωνοϊός να μην βγαίνει στις 9 αλλά να βγαίνει στις 12; Ε, όχι δα!».

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως έχει μίσος μέσα του και πως αν έβλεπε τον Μητσοτάκη θα τον έπνιγε και τον… Τσίπρα και τον Μητσοτάκη και όλους, ακούγεται να λέει, όπως ότι όλα αυτά είναι φασισμός.

Στις 00:00 πραγματοποιήθηκε η Ανάσταση το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Ιερέας αναφέρει πως η Ανάσταση θα γίνει κανονικά στις 00:00, με ότι προκύψει, προτρέποντας τους πιστούς να μην στεναχωρηθούν ότι και αν συμβεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί