Στις 10 Ιούνη η εκδίκαση των εφέσεων για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Και οι 8 κατηγορούμενοι που καταδικάστηκαν για επικίνδυνη σωματική βλάβη έχουν ασκήσει έφεση που θα εκδικαστεί στις 10 Ιουνίου.

Αρχικά, η εκδίκαση των εφέσεων είχε προσδιοριστεί για τον Μάρτιο του 2021, αλλά τα μέτρα για τον κοροναϊό ακύρωσαν τον προγραμματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε εντοπιστεί νεκρός τον Μάρτιο του 2015, με τραύματα από μαχαίρι, έχει πλέον προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2019, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων είχε κρίνει ένοχους 8 από τους 9 κατηγορούμενους, για περιπτώσεις επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Το δικαστήριο καταδίκασε τους 5 εξ αυτών σε ποινή φυλάκισης 36 μηνών. Στους υπόλοιπους τρεις, οι οποίοι ήταν ανήλικοι κατά την τέλεση των πράξεων, είχε επιβληθεί παροχή κοινωφελούς εργασίας 150 ωρών.

Και οι 8 καταδικασθέντες είχαν ασκήσει έφεση.

Μάλιστα το δικαστήριο είχε μετατρέψει την ποινή φυλάκισης των 3 ετών σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως για τους πέντε ενήλικες καταδικασθέντες.

One Thought to “Στις 10 Ιούνη η εκδίκαση των εφέσεων για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη”

  1. Avatarσκληρή τιμωρία στους "αδιάγνωστους", ακόμα και αν είναι η ίδια η οικογένεια του αυτόχειρα

    Ο Βαγγέλη Γιακουμάκης και οι γονείς του ήταν υπερβολικά καλοί για αυτόν τον κόσμο… Δυστυχώς υπάρχουν παντού τέρατα που για να πάρουν δύναμη θέλουν να κακοποιούν τους άλλους. Έχω ζήσει από κοντά ανθρώπους οι οποίοι στον έξω κόσμο έχουν την εικόνα του καλού ανθρώπου και στην πραγματικότητα είναι σαδιστές που ζουν από τον πόνο του άλλου, όπως οι συμμαθητές του Βαγγέλη. Ο καθηγητής ψυχιατρικής Βγόντζας σε μια διάλεξή του που είχα παρακολουθήσει, τους χαραακτηρίζει όλους αυτούς που ζουν για να τυραννάνε τους άλλους ως “αδιάγνωστους”… Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην αυτοκτονία ποτέ δεν δικαιώνεται ο αυτόχειρας…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί